Stilisti sõnul on Lady Gaga väga eriline klient, kel on kõige kohta – muusika kirjutamisest kuni selleni, mida ta kannab – väga selge visioon .“Tal ilmus jazz-album ja see muutis ka tema rõivastuse esteetikat – tema stiil on muutunud koos tema loomingu ja vanusega.“ Samuti kiidab ta Gaga loomulikku ilu.

Mitu korda staar keskmiselt päevas riideid vahetab? „See sõltub päevast. Mida ma tõeliselt tema puhul armastan, on see, mida näeb väga väheste puhul – hommikul võib ta olla pruunipäine, lõuna ajal blond ja õhtul kannab näiteks rastapatse,“ räägib Maxwell. „Kui ta külastab üritusi ja annab intervjuusid, vahetame alati tema väljanägemist – et iga esinemine oleks vaataja-kuulaja jaoks eraldi kogemus.“

Üheks päevaks seab stilist talle valmis paar stangetäit rõivakomplekte. „Kui me aga pildistame näiteks midagi (nt moeseeriat), siis on võtteplatsil tihti 20-40 stangetäit riideid. Lisaks loomulikult lauad täis kingi ning ehteid. Seda on palju ja õnneks on mul suurepärane meeskond, kes komplektide hankimisega tegeleb.“ Stilist lisab, et komplektide koostamiseks võetakse alati vähemalt paar päeva aega, mille jooksul tuuakse rõivad nende kontorisse, valitakse sealt oma lemmikud, mille ümber „ehitatakse“ juba detailised look'id.

Kuidas Lady Gaga vabadel päevadel riietub? „Pingutame tema vabade päevade rõivaid valides samamoodi, kui teiste komplektide puhul. Kui temale mõelda, siis sõna „mugavus“ ei ole just esimene asi, mis meenub. Pigem keskendume uute ja noorte disainerite põnevatele kollektsioonidele – alati, kui meil on võimalus midagi uut näidata, siis seda ka teeme,“ räägib stilist.

Allikas: Fashionista.com