Veesport. Vees olek on nii meelirahustav ja miks mitte siis seal olles ka kaloreid põletada? Proovi näiteks SUP-surfi trenni, mis võib esialgu keerulisena tunduda, aga kui tunnetuse kätte saad, on võimatu sellest loobuda. Lisaks keskendud terve aja tasakaalu hoidmisele ega pane tähelegi, kuidas aeg lendab. Heaks trenniks on loomulikult ka ujumine, mis tõstab efektiivselt pulssi ja ka enese vigastamise risk on väga väike.

Matkamine. Mööda metsa jalutamine mõjub hästi ka sinu kehale (eriti alakehale, kui ronid küngastest üles) ja on ka suurepärane viis värsket õhku hingata. Matkamine sobib erinevas vormis inimestele, sest võid enda suutlikkuse järgi rada valida. Lisaks, millisel teisel trennil oleks niivõrd hea boonus täita oma Instagrami konto kaunite loodusfotodega?

Igapäevased toimetused. Need pole küll spordialad, aga kvalifitseeruvad siiski aktiivse liigutamise alla. Kuigi sa ei kanna tosse, ei tähenda, et sa ei võiks kaloreid põletada. Näiteks köögis 45 minutit tervisliku toidu valmistamisega põletad umbes 100 kalorit. Jah, see pole küll sama nagu tunnike spinningutrennis, aga kui kombineerid selle 25 minutit lastega mängimisega, pool tunnikest koera taga ajamisega ja pool tundi soengu tegemisega (kõik nad põletavad umbes 100 kalorit), ongi peaaegu sama tulemus käes. Oluline on elada aktiivset elu!

Allikas: Pure Wow