Kui sul ei ole loomulikult lokkis juukseid looduse poolt antud, saad need endale hõlpsalt tekitada. Kasuta selleks papiljotte, kuumarulle või juuksetange – valikuid on palju! Pea aga meeles, et lokid tuleb keerata kuivadesse juustesse, mida on enne juba lakiga kostitatud – nii saad olla kindel, et ei tee tühja tööd. Heaks abimeheks on ka šampoonid, mis lisavad kohevust või ongi mõeldud just lokkis juustele.

Kui sul on aga loomulikult krussis juuksed, pea meeles, et lokkis juus on alati kuiv. Suvisel ajal kostita neid kord nädalas maskiga, sest päike kuivatab juuksekarva veelgi – just nii nagu sinu nahk, vajavad toitmist ka juuksed! Enne maski pese pead sügavpuhastava šampooniga, mis eemaldab peanahalt viimistlustooted ning laseb maskil paremini imenduda. Seejuures on tähtis pesta just peanahka, sest sinna see pahatahtlik rasu kogunebki! Pesemise järel kuivata juukseid difuusorfööniga, sest see teeb lokkidega imesid.

Näitamaks, milliseid suviselt vallatuid soenguid lokkidega teha annab, sättis end juuksuritooli kadestamisväärselt kaunite kiharatega Maarja, kelle juuksed pani ahhetama isegi juuksuri enda!

MULTIFUNKTSIONAALNE LIHTSUS


Suur ja kohev lahtine lokisoeng sobib nii päeva kui ka õhtusse. Kanna päevasel ajal kohevat ja lahtist lokilakka ning õhtuse pidulikuma look’i saamiseks sea soeng ühele küljele. Kohevust aitab lisada difuusorföön, viimistluseks kasuta läikegeeli.

BOHEEMLASLIK RANNAPIIGA


Kõrgele tõstetud soeng laseb suvises palavuses piinleval kaelal mõnusalt hingata ning on seejuures igati stiilne! Tupeeri julgelt ja säti juuksed pehmemaid juuksenõelu või -lõkse kasutades paika. Viimaseks lihviks olgu sall või peapael, mis lisab soengule ohtralt isikupära!

SUVISELT ELEGANTNE FRISUUR

See soeng on ideaalne suviste pidulike sündmuste jaoks ning võtab aega kõigest pool tundi! Kauni kaela esiletoomiseks sobib soengut täiustama nii maksikleit kui ka jumpsuit. Selleks et soeng ka püsima jääks, kasuta kindlasti lakki ning täiusta seda läikelakiga.

LOHAKAS PALMIK

Suve trendikaimad soengud on lohaka ilmega – lõpuni korrektseks lihvitud frisuur on suvises kerguses liiast, mistõttu sea juuksed hoopis kohevasse palmikusse. Mängi seitli asukohaga ja katseta erinevaid juuksesabasid – suvel ei ole aega olla konservatiivne!

Täname: Maarika Heering / FashionHair; Maarja