Mitsellaartehnoloogia on muutunud kosmeetikavaldkonnas üha populaarsemaks, kuid enamus tootjad kasutavad selleks sünteetilist toorainet. MÁDARA organic skincare on aga välja arendanud täiesti loodusliku mitsellaarsel tehnoloogial põhineva näopuhastusvee. Mitsellaarvesi sisaldab mikroskoopilisi õli molekule, mis aitavad nahka puhastada õrnalt, kuid äärmiselt efektiivselt. See eemaldab nahalt rasu, mustuse ning meigi (k.a. ripsmedušši), samaaegselt tasakaalustades ja niisutades ka kõige tundlikumat nahka.

MÁDARA mitsellaarvee peamised toimeained:

*antioksüdantide poolest rikas põhjamaine pojengi juur, mis pehmendab ning kaitseb õrna nahka
*aaloe mahl, mis niisutab ja pehmendab nahka, tagades õrna ja efektiivse puhastuse
*hüaluroonhape, mis tagab naha intensiivse niisutuse

MÁDARA kõik ühes puhastusvesi, ei vaja loputamist ning sobib ideaalselt kasutamiseks nii igapäevaselt kui ka reisimise ajal. See eemaldab jumestuse ning kogu mustuse, samaaegselt tasakaalustades ja niisutades ka kõige tundlikumat nahka.
Kanna toodet vatipadjale ning puhasta sellega nii nägu, silmad kui ka huuled.

Bio-Active deodorant

Ebameeldivate kehalõhnade teket ennetav alumiiniumivaba bioaktiivne deodorant sisaldab bioloogilist segu antibakteriaalsete omadustega palmiroosi eeterlikust õlist ning taimsetest ekstraktidest. Deodorant tagab kogu päevaks kaitse ning värskustunde samal ajal niisutades ning parandades naha vastupanuvõimet.

Bio-active deodorandi välja arendanud spetsialistid nendivad, et antud antibakteriaalsete ainete kombineerimise esmaseks eesmärgiks on kõrvaldada kaenlaalustelt ebameeldiv lõhn, tõstes samaaegselt naha niiskustaset ning parandades selle loomuliku kaitsevõimet.

Loodusliku deodoranti kasutakse efektiivse kaitse tagamiseks üks kord päevas, peale vanni võtmist või dušši all käimist. Kui oled aktiivse elurütmiga inimene, siis võid deodoranti kasutada ka rohkem kui kord päevas, soovitatavalt pärast täiendavat naha pesemist.

Toodetega saab tutvuda nii kauplustes kui MÁDARA veebipoes ning mõlemad tooted on ECOCERTi standardile vastavalt looduslikud ja orgaanilised.

Fotod: MÁDARA