Läinud on ka vana hea hüüdlause “Loodud põhjamaisele naisele”. See on küll endiselt tõsi, kuid sellega enam maailma vallutama ei lähe. Ja just maailma vallutamine on Lumenel plaanis. Olles küll number üks kosmeetikafirma Soomes ja ülipopulaarne Eestiski, on firma eriti viimastel aastatel mujal maailmas pisut uinuva kaunitari rolli jäänud. Seepärast esitleti uusi sarju, mis said pakendid ja disaini Londonist ning New Yorgist. Kusjuures vaimustuses pole uuest Lumenest mitte ainult soomlased ise, vaid ka New Yorgi moenädalal sellega tutvunud välispress ja meiegi siin Eestis.

Kõigi nende moodsate uuenduste taga seisab ettevõtte uus juht Michel Dallemagne, kes liitus Lumene meeskonnaga möödunud aastal. “Me ei anna katteta lubadusi,” räägib ta. “Me ei väida, nagu kaotaks Lumene kreemid kahe nädalaga kõik kortsud. Aga me lubame säravat ja jumekat, heas toonuses nahka ja loomulikku ilu. Ja senine üliposiitivne tagasiside lubab uskuda, et oleme õigel teel — inimestele meeldib uus ja värske lähenemine ilule.”

Aga miks valgusest sündinud? “Arktilised ja põhjamaised taimed on aastatuhandete jooksul arenenud pärast pikka pimedat talve vastu võtma intensiivset suvevalgust ja suunama seda kõrge konsentratsiooniga tugevate toitainete ja antioksüdantide tootmisse. Kuna kasutame nende taimede ekstrakte oma ilutoodetes, siis võibki öelda, et see kosmeetika on sündinud valgusest,” räägib Dallemagne.

Jaga
Kommentaarid