Samal ajal on assistendid nagu Natasha Archer, kes töötab Cambridge'i hertsoginna Catherine heaks, disaineritelt vastu võtnud mitmeid võimalusi ning välja valinud rõivaid, mille teised on tagastanud või kantud asjade eest ka maksnud.

Pärast seda, kui Meghan abiellub 19.mail Windsori St. George’i kabelis prints Harryga, pärineb tema ametikohuste riiete raha sellest, mis prints Charles annab prints Williamile, Catherinele ja Harryle oma 28 miljoni dollari suurusest tiitli kandmise sissetulekust. Eelmisel aastal ulatus trio väljaminek 4,8 miljoni dollarini.

Meghan Markle ja prints Harry ametlik kihluspilt.

Jahmatamapanevalt kaunis Ralph & Russo 78 000 dollarit maksev kleit, mida Meghan kihluspiltidel kandis, tekitas detsembris rahva seas palju spekulatsioone ja ärevust. Siiski ei maksa unustada, et 36-aastane kaunitar teenis sarjas "Suits" näitlemise eest lõpuks hinnanguliselt 50 000 dollarit osa kohta.

Harry väärtust on hinnatud tagasihoidlikult 25 miljoni dollari suuruseks. Pärast printsess Diana surma 1997.aastal jagasid printsid veel 20 miljoni dollari suurust pärandust, mis pandi hoiusele, millele mehed ei pääsenud enne ligi kui nad 30 said.

Lisaks on öeldud, et Harry sai oma 2002.aastal lahkunud vana-vanaemalt suurema päranduse, kui William. Mis on põhjuseks? Ta teadis, et Harry ei päri Cornwalli hertsogi staatust, kui nende isa prints Charles troonile tõuseb.