Tuhkaneni enda uus lemmik meigisuund on Make Up Store selle talve trendi-look "Renaissance".

Õhtumeigi planeerimisel ja tegemisel rõhutab jumestuskunstnik sündmuse iseloomu: "Arvesta kindlasti ürituse stiili ja peopaiga atmosfääriga. Alati soliidselt mõjuv meik koosneb veatust meigipõhjast, naturaalsete toonidega silmameigist, ripsmepiirile tõmmatud lainerijoonest ja klassikaliselt punasest huulest. Ajatut glamuuri lisavad musta värvi kunstripsmed." Ta lisab, et kui naise meigikotist puudub siiani punane huulepliiats ja lainerijoone tegemine tundub väga keerulise ettevõtmisena, siis võiks hoopis meigikunstniku juurde aja broneerida: "Tulemus on soovitult kaunis ja ei mingit närvikulu."

Kuidas muuta päevameik võimalikult kerge vaevaga õhtuseks ürituseks sobivaks? "Päevameigi saab õhtumeigiks muuta väga lihtsalt. Seda loomulikult eeldusel, et hommikul on tehtud korralik meigipõhi," alustab Tuhkanen ja annab konkreetsed juhised, kuidas toimida.

Rõhuta pilku. "Lisa silma välisnurka tumedat lauvärvi ja hajuta see ümara otsaga pintsli abil mööda koopajoont liikudes. Rõhuta sama tooniga ripsmepiiri ning lisa säralainerit. Viimase toote peale kandmisel ole ettevaatlik – lase lainerijoonel enne silma avamist korralikult ära kuivada. Kui plaanid kasutada ka kunstripsmeid, siis soovitan nende sobivust ja kleepimist eelnevalt harjutada."

Ära unusta põski. "Lisa põsesarnadele tavapärasest veidi julgemat tooni põsepuna ja veidi valgust peegeldavat puudrit."

Kestev huulemeik. "Huulepliiatsi kasutamine garanteerib püsiva tulemuse ehk meeldiva õhtu seltskonnas, mitte aga tualettruumi peegli ees huulevärvi kohendades."