Põhikoolilõpp on muretu aeg, ehkki igale koolilõpetajale tundub just tema eksamiperiood see kõige hullem ja raskem maamunal. Ees on pikk suvi ja sügisel väga paljudel ka uus kool, mis tekitab omajagu nii põnevust kui hirmu. Seda suve tuleks nautida nii palju kui võimalik ja veeta aega sõpradega, kellega võib-olla sügisest kooliteed juba lahku viivad. Noorele põhikooli lõpetanud tüdrukule kingi leidmine võib tunduda keeruline, kuid tegelikult tahavad selles vanuses tüdrukud lihtsalt… kõike! Kuid miks mitte kinkida koolilõpetajale suveks mõni värske ja nooruslik parfüüm, mille aroom jääks talle igaveseks meenutama just praeguseid aegu ja mälestusi? Ideaalkosmeetika ja I.L.U kaupluste suurest parfümeeriavalikust leidsin rohkelt tütarlapselikke aroome, erilised lemmikud olid brändidelt Chloe, Escada (supermahlased ja suvised lõhnad!), Prada (nende Candy sari on tuhandete noorte naiste lemmik), Juicy Couture jt.

Tähendusega käeehe gümnaasiumilõpetajale

Gümnaasiumi lõpus tunnevad noored, et kogu maailm on nende ees valla. Kas, mida ja kus edasi õppida? Kas mõelda juba kodust välja kolimisele? Muutume iseseisvamaks ja hakkame looma mälestusi, mis jäävad kogu eluks. Taipame, et füüsika järeltööd või kehv läbisaamine kehalise kasvatuse õpetajaga ei mõjuta meie ülejäänud elu mingil määral ning oleme täis indu hakata elama enda soovide ja eelistuste järgi. Meie ellu tekib ka palju uusi sõpru, kes pole meile määratud klassiruumi jagamise, vaid meie enda valitud soovide ja seltskondade järgi. Üks imeilus viis neid kogemusi ja mälestusi talletada on ehete näol. Endless Jewelry kaupluses on müügil imeilusad käevõrud, kuhu saab järjest uusi ripatseid koguda ja iga ripats võib sümboliseerida midagi uut ja erilist. Lõpetaja ripatsile võib ise valida tema esimese ripatsi, edasi saab ta sinna mälestusi koguda reisidelt või saada südamekese esimeselt suurelt armastuselt. Imeilus kingiidee, mida väärtustatakse kaua.

Teadlikule ülikoolilõpetajale kvaliteetne riideese

Ülikooli lõpetanu teab juba, milline on tema kindel maitse ja mida ta elult ootab (või teame me seda üldse kunagi täielikult?), kuid ka selle kooli seljataha jätmine ei ole sündmus, millesse peaks suhtuma ülemäärase surmtõsidusega, kingikotis kallis pastapliiats või serviis. Jätkuvalt on tegu noore inimesega, kes tahab ka pisut lõbutseda. Lõpetajale kingitust nuputades hüppasid mulle esmalt pähe kõikvõimalikud tehnikavidinad nagu süle- ja tahvelarvutid, kuid sellised asjad on juba ülikoolis käimiseks vajalikud ja seega enamikel olemas. Seega jätkasin ikka naiselikku rada ja jõudsin rõivakauplusteni. Lõpetajale rõivaste kinkimine? Kõlab kummaliselt, kuid kuulake. Olles terve kooliaja (ja kindlasti ülikooliaja, mis paljudele meist on lihtsalt mitu aastat väga kokkuhoidlikku elu) riietunud kiirmoodi ja teinud rõivaid ostes valikuid, mis pigem rahakoti- kui naha- ja loodussõbralikud, võiks see olla esimene samm uue, klassikalise, kvaliteetse ja kompaktse garderoobini. Miks mitte kinkida lõpetajale ilus mantel või korralik nahkjakk, mis kestab pikki aastaid? Või käekott, mida pole töövestlusele minnes piinlik süles hoida? Ülemistes on ohtralt rõiva- ja jalanõukauplusi, mis annavad lõputult võimalusi just selliste rõivaesemete valikuks, sealhulgas Massimo Dutti ja Pennyblack, Calvin Klein jt.

Jaga
Kommentaarid