Lahenduseks uute ehete kasulikuks omandamiseks ja vanadest vabanemiseks võib saada kullavahetus, mida pakub ehtesalong Goldsmith. Ülemiste keskuse esimesel korrusel asuvas butiigis saate vahetada oma vanad ja katkised või lihtsalt ära tüüdanud kuldehted mõne aksessuaari vastu kaupluse tootevalikust. Olgu nendeks kuld- või hõbeehted, briljandid või muud kalliskivid või eksklusiivsed käekellad.

Loogika ja süsteem on siin lihtsamast lihtsam. Teie toote oma vanad kuldehted ehtesalongi, spetsialist määrab kohapeal kullaproovi ning selgitab välja ehte hinna, mis on otseselt seotud kulla turuhinnaga. Ehted, mille toote Goldsmithi ehtesalongi, hinnatakse kuni 25% turuhinnast kõrgemaks. Klient saab saadud summa eest salongis endale valida uusi tooteid või paluda salongi kinkekaardi vormistamist.

Miks tasub ehteid vahetada?

Kulla hind muutub pidevalt. Esialgu oli järsk ja suur tõus, seejärel püsis kulla hind ühel hinnatasemel. Praegu on kulla hind uuesti kasvama hakanud. Tänasel päeval ehete hinnad Goldsmithi kaupluses ei muutu, sest kaup on hangitud soodsa hinnaga. Seoses kulla hinna kerkimisega on praegu kõige kasulikum hetk vanad ehted uue hinnaga välja vahetada ning saada vana vastu uus. Varasemale langusele võib järgneda hinnatõus. Matemaatika on lihtne. Kui ostsite või saite kingiks ehte näiteks 2005. aastal, siis maksis gramm kulda tõenäoliselt vähem, kui meie teile täna pakume. See tehing on kasulik. Sentigi maksmata saab nii vana asemele kohe ja kasumiga uue ning kaasaegse ehte. Meie pakkumine on mõeldud selleks, et muuta teie elu kergemaks ja hoida kokku aega ning raha.

Millest alustada?

Vaadake kriitilise pilguga oma kodus olevad ehted üle. Koguge kõhkluseta kokku kõik katkised ehted. Mõelge järele, mida soovite kanda ning mida tõenäoliselt kunagi ei kanna. Ehete emotsionaalset sidet ei maksa alahinnata: kui tunnete, et ehe on teile emotsionaalselt kallis, siis tasub see alles hoida.
Tulge ja pidage spetsialistiga nõu! Goldsmith aitab teha mõistliku otsuse.

Jaga
Kommentaarid