Viva on ikooniline bränd – olen USAs palju aastaid elanud ja alati nende kampaaniaid jälginud. Mulle meeldib, et see bränd on fun – lõhn on mõeldud lõbusale tüdrukule, kes elab täiel rinnal ja armastab pidutseda. Lõhn tundub alguses puuviljane, kuid pärast paari minutit muutub nahal rikkalikumaks ja glamuursemaks. Kannan seda päeval ja õhtul ning saan selle eest üle maailma palju komplimente.

Ütlesid, et Viva bränd on fun, mida sa ise lõbutsemiseks ette võtad?

Mulle meeldib aktiivne olla ja õues liikuda, mulle meeldib näiteks palju matkata. Mu kihlatu on liuglangevarjur - meile mõlemale meeldib mägedes “lennata”. Asju, mida mulle meeldib teha, on aga nii palju: road trip'id, sõbrannadega tantsimine…

Oled rahvusvaheliselt töötav supermodell… Kuidas end talvekuudel vormis hoiad?

Püüan end pidevalt ise motiveerida (tegelikult on suurimaks motivatsiooniks mu töö!) ning minu jaoks on ka talvel oluline treeninguid jätakata – mitte küll iga päev, kuid vähemalt mõned korrad nädalas. Nii ei kaotagi ma vormi. Oluline on teha trenni, mida sa ise naudid. Kui ma ei taha veeta tunnikest spordisaalis, lähen matkama või teen midagi muud, mis mulle meeldib. Talv on muidugi keeruline aeg – kes ei tahaks hubaselt diivanil mõnuleda ja maitsvaid asju süüa?!

Milliste ilunippidega hoiad talvekuudel naha säravana?

New Yorgis hoian alati õhuniisutaja oma voodi lähedal, kuna õhk on väga-väga kuiv. Talvel kasutan ka rikkalikumat niisutuskreemi, üritan süüa rohkem aloe verat ja kookosõli. Viimast määrin pärast duši all käimist ka kehale – ma vihkan seda tunnet, kui nahk on kuiv. Olen üks nendest naistest, kes määrib end pidevalt õliga.

Rääkides niisutavatest kreemidest, kas sul on ka lemmikbrände?

Kasutan palju looduslikke tooteid, roosiveespreid ja võin alati kindel olla Biothermi kehapiimale, seda kasutan ka suvel, sest see pole väga rikkaliku koostisega. Kookosõli kasutan aga pea igaks otstarbeks. Üldiselt meeldib mulle aga erinevaid ilutooteid testida.

Kui oleks võimalik, siis milliseid ilunõuandeid sa annaksid 15aastasele iseendale?

Olen väga noorest east enda eest hoolt kandnud. Tegin koduseid maske – ema õpetas mulle, kuidas neid teha. 15eluaastaks olid need mul juba selged. Kui peaksin siiski ühe nõuande andma, oleks see kanda vähem meiki. Kandsin selles vanuses selgelt palju rohkem meiki, kui oleks vaja olnud.