Reegel #2: Käekott peab alati kingadega sobima
Elagu valikuvabadus! Kui sulle meeldib kanda punast kotti koos punaste kingadega, siis on see sinu valik, aga sa ei pea seda põhimõtet tingimata iga kord järgima. Mänguline aksessuaaride valik elavdab igal juhul sinu välimust.

Reegel #3: Erinevaid mustreid ei tohiks koos kanda
Triipudest ja täppidest kuni leopardi- ning neerumustrini – erinevate printmustrite miksimine on olnud viimaste hooaegade suur tänavastiilisuund.

Reegel #4: Sinine ja must ei sobi kokku
See on kahtlemata stiilne ja šikk kombinatsioon, kanna julgelt.

Reegel #5: Litrid ja metallik-kangad sobivaid vaid õhtuks
Kui litritega minikleit võiks jääda sõbrannadega pidutsemiseks, siis läikivaid kangaid võid kanda ka päeval. Lähed kindla peale välja, kui valid ühe särava eseme (seelik, jakk või pluus) ja jätad ülejäänud look'i lihtsaks.

Reegel #6: Pikkade kleitide kandmiseks peaksid olema modellikasvu
Eeldusel, et rõivad sulle istuvad, võid olenemata kasvust kanda, mida hing ihkab. Olgu tegemist pika õhtukleidi või näiteks laiade säärte ning kõrge vöökohaga viigipükstega, kokkuvõttes taandub kõik siiski rõivaeseme istuvusele.

Reegel #7: Kindel "ei" kombinatsioonile sukad/sokid ja avatud ninaga kingad
Sukkade ja lahtiste kingade kombinatsioon on kindlasti look, mida nüüd ja edaspidi kanda – põnevamaks tulemuseks loo kontrast! Sobita näiteks mustad sukad ja hõbedased kingad.

Reege #8: Kulda ja hõbedat peaks kandma eraldi
Aegunud moereegel – täpselt nagu soovitus mitte kanda koos musta ja sinist. Ükskõik, kas see puudutab ehteid või teisi aksessuaare, metallide erinevad toonid vaid täiendavad teineteist.

Allikas: Harper's Bazaar