Aldo Järvsoo inspiratsiooniks kollektsiooni loomisel oli virmaliste lummav vaatemäng. Publikuni jõuavad haldjalikult puhtad kumavad pastelltoonid, sillerdavad littermustrid ja suveöise tähistaeva disko. Lisaks pidulikele kleitidele on Aldo seekordses kollektsioonis koht ka pilkupüüdvatel kostüümidel.

Ketlin Bachmann on lasknud virmalistel end kanda lummavatesse kaleidoskoopilistesse mustrimängudesse, mis teevad iga disaini ja selle kandja kordumatuks. Tema pikad pidulikud kleidid ahvatlevad publikut kõigis kaleidoskoobitoonides. Materjalidest kohtab kollektsioonis siidi, võrku ja pimestavalt helkivaid litreid.

Riina Põldroosi kevadsuviselt õhkõrnadest siidkleitidest kumab 1930ndate naiselikku glamuuri ja artdeco vaimu. Virmalistena voogavad ja lendlevad materjalid, pehmelt pastelne värvigamma, pikad siidiga kaetud nööbiread ja efektsed origamimotiivid on vaid mõned tema kollektsiooni iseloomustavatest märksõnadest. Esmakordselt on Riina kollektsiooni lisandunud käsitsi valmistatud nahast käekotid, mis väikeste ja glamuursetena sobivad ideaalselt kleite täiendama.

Selle suurejoonelise etendusega tähistavad kolm moesaadikut ka oma ateljee kolimist värskelt renoveeritud ja avaramatesse ruumidesse juba tuttavas Tatari 6 majas, kus kogu laval nähtu on alates 4. maist ka kõigile proovimiseks väljas. Ateljeepood on avatud igal tööpäeval kell 10-18.

Kõik Embassy of Fashion disainerid on oma loomingu eest pälvinud Eesti kõrgeima moeauhinna Kuldnõel. Etenduse piletid maksumusega 20 € on juba saadaval Piletilevis ja Privileeg müügikeskkonnas.

Kollektsioonidest inspireeritud moefilmid on valmistanud spetsiaalselt selle ürituse tarbeks Portugali fimikunstnik Luís Braula Reis.


Disain: Aldo Järvsoo Foto: Tanel Veenre


Disain: Ketlin Bachmann Foto: Tanel Veenre
Disain: Riina Põldroos Foto: Tanel Veenre