Vastavatud brändipoes saab moeteadlik külastaja oma kevadgarderoobi täiendada nii värvikireva Montoni põhikollektsiooniga kui ka valitud esemetega hiljuti Tallinn Fashion Weeki raames esitletud erikollektsioonist Duality, mis sai moepublikult ohtralt kiita oma trendika disainikeele, julge stiili ja ootamatult värskelt mõjuvate värvikombinatsioonide eest.

Montoni uus brändipood Viru Keskuses on kohtumispaigaks Eestis loodud moedisaini austajatele, kelle ees avanev Montoni kollektsioon sünnib kahe juhusliku pooluse kokkupuutepunktis – seal, kus nendevahelisest dialoogist tekib midagi sootuks uut, mõneti ootamatut, aga ka andekat ja huvitavat.

Ühtlasi soovib Monton olla eneseväljenduse julgustajaks, mistõttu on uues brändipoes kasutatud lahendusi, mis inspireerivad kliente uusi huvitavaid komplekte looma, leides seeläbi uusi võimalusi enda väljendamiseks. Kesksel kohal Montoni uuendatud brändikaupluses on ekraan, mille vahendusel tehakse klientidele põnevaid videoülevaateid moesuundadest ning Montoni andeka loovmeeskonna ideedest. Olulisel kohal on ka lounge-ala, mis on klientidele mõnusaks ajaviite- ja puhkamiskohaks, võimaldades poepinnal läbi viia erinevaid üritusi. Montoni uus jaekontseptsioon on loodud Eestis Baltika arendusmeeskonna poolt.