Lilleline kleit

Lilleline kleit on tõeline suveklassika – miski, mis lihtsalt töötab ja sobib enamike olukordadega. Kuid kes ütles, et lilleline kleit peaks sügise saabudes kappi uut suve ootama jääma? Kuigi sügisel muutuvad moevärvid reeglina tumedamaks ja küpsemaks, siis alati ei pruugi see nii olla...

Dolce & Gabbana sügistalvises kollektsioonis domineeris roositeema. Valgel põhjal uhkeldavad punased roosid loovad mulje ülinaiselikust välimusest, mis ehiks teid ühtmoodi nii sügiseses kontoris kui ka jõulupeol!

Suvise lillelise kleidi katvam versioon sobib kandmiseks nii kingade kui tossudega ja sobib enamikesse olukordadesse, kuhu päeva jooksul satud. Praktilise ja vallatu valikuna sobib see kandmiseks nii kohe praegu kui ka meenutama suve veel mitu kuud pärast selle lõppemist... Kleit Pepe Jeans 120€ (www.denimdream.ee)

Kodumaise moebrändi Bastioni uusim kollektsioon on samuti inspireeritud roosidest – roose kohtab nii kleitide printmustritel kui ka näiteks pitsides. Naiselik valik!

Lilled kaunistavad ka pidulikke disaine! Hõbedase pitskleidi kangas ühendab parima, mida lilleteema ja luksuslik pits pakuvad. Kleit Iris Janvier 259 € (www.siison.ee)

Lilleline pükskostüüm

Kui olete pükskostüümide kandja ja armastate samal ajal põnevust, siis on efektse printmustriga variant just midagi teie jaoks. Kostüümi eeliseks on selle kaheosalisus – saate kanda seelikut ja pintsakut eraldi ning kombineerides neid erinevate aksessuaaridega, on iga kord tulemuseks uus komplekt. Pükid triiksärgi või topiga, ühevärvilise pintsakuga või hoopis lilleline pintsak värvilise seeliku või hoopis trendikalt lõhkiste teksapükstega... Vaadake üle ka praegu kauplustes käimasolevad allahindluseid, lillelisi kostüüme on saadaval väga hea hinnaga.

Carven

Lilleline seelik

Saate vabalt oma suvise lemmikseeliku sügisesse kaasa võtta. Olenevalt seeliku kangast, värvist ja mustrist võiksite seda sügise saabudes kombineerida erinevate pluuside ning kampsunitega, sobitades juurde värvilised sukkpüksid, mootorratturitagi ja madalad saapad... Kontrastidega eksperimenteerida soovijatele ideaalne!

Carven

Müürilillekestele

Te ei ole üldse mitte lille-inimene? See ei tähenda, et te ei võiks katsetada – näiteks lilleliste aksessuaaridega.

Dolce & Gabbana modellid kandsid roosidega aksessuaare ka juustes.

Allikas: Laupäevaleht LP