Laiad püksid, mis sind visuaalselt pikemaks muudavad
Kui pikkuse lisamisest juba rääkida, siis miks mitte proovida uute kingadega ka laiasid palazzo-pükse? Kõrged kontsad ja laiad pikad püksid muudavad jalad pikemaks ning tekitavad visuaalselt sihvakama mulje. Boonus: laiad püksid muudavad ka piha visuaalselt peenemaks. Selline kombo näeb fotodel imekaunis välja!

Alt laienevad teksapüksid, mis istuvad sinu jalas ideaalselt
Ideaalselt sobivad teksapüksid on kui taevane kingitus. Soovitame leida professionaalse õmbleja, kes aitaks pükse alati vajadusel just sinu kehale vastavalt kohendada. Paljudel brändidel on tänaseks olemas ka spetsiaalsed lühematele klientidele mõeldud kollektsioonid. Jäta aga meelde, et prooviksid pükse oma lemmikute kingade või saabastega, et garanteerida igapäevane sobivus.

Mantel, mis ei ole liiga pikk (või lühike)
Lühikeste naiste aegumatu mure mantlitega: need on kas liiga pikad ega sobi mitte kuidagi madalate kingadega või on need nii lühikesed, et jätavad iganenud mulje. Selleks, et kõik proportsioonis hoida, püüa leida mantel, mille äär on täpselt puusade all.

Ajatu v-kaelusega pluus
Väiksema torso puhul töötab v-kaelus suurepäraselt, kuna see tõmbab puusajoone asemel tähelepanu hoopis dekolteepiirkonda. Leia kergest kangast pluus, mis on piisavalt mitmekülgne, et seda kanda erinevatel hooaegadel ja üritustel ning millel on muster ja värv, millest sa ei tüdine kiirelt. See saab olema sinu kindel valik kliendikohtumistest kuni õhtusöökideni sõbrannadega.

Midikleit, mis ei muutu sinu seljas maksikleidiks
Ühe riietusesemega muudad alati oma pikad sõbrannad kadedaks: sa kannad suurepäraselt välja minikleite, sest need ei ole sinu jaoks kunagi liiga paljastavad. Kuid ära unusta, et näed suurepärane välja ka pikemates kleitides. Midikleit, mis paljastab sinu pahkluud on täiskasvanulikum ja trendikas. Hoia aga eemale stiilidest, mis on liiga keha ümber. Vastasel juhul saavutad kergusele ja õhulisusele vastupidise efekti. Siinkohal saab jälle appi tulla sinu isiklik õmbleja.

Allikas: PureWow