2. Sa ei pea kellegi järjekordsete suurte shopping-kottide kohta aru andma. Veel vähem, neid varjama.

3. Hmm, mis mõttes sa peaks oma garderoobi kellegagi jagama? Seal on ju vaevalt kõikide sinu riiete jaoks ruumi…

4. Iseenesestmõistetavalt külastad erinevad moeüritusi. Jah, sa saad aeg-ajalt neil ka teist klaasi veini nautida ilma, et keegi sulle eest hiljem etteheiteid teeks või ilma et peaksid end kellegi ees süüdi tundma.

5. Keegi ei pöörita silmi ega vaata kella, kui proovid enne välja minekut juba kolmandat kleiti – ja pole veel ikka seda õiget leidnud!

6. Keegi ei hinda su rõivaid. Jah, sa võid kanda boyfriend-lõikelisi pükse ja pilvelõhkuja-kõrguseid kontsi ilma kellegi üleliigsete kommenaarideta. Sa riietud ju ikkagi enda pärast ja kui sulle need meeldivad… palun, kanna!

7. Sul on rohkem aega käia kohtamas nende meestega, kes sinuga koos su uue Céline käekoti üle rõõmustavad.

8. Šopingreisid on saanud täiesti uue tähenduse – sa saad tõepoolest terved päevad šopata ja ei pea seda kellelegi põhjendama. Okei, võib-olla oma krediitkaardile…

9. Sa ei pea mõtlema sooneutraalsele sisekujundusele kodus. Kuhja oma kohvilauale nii palju moeajakirju kui tahad ja põleta just neid lõhnaküünlaid, mis sulle meeldivad.

10. Vannituba on SINU. Kõik, mida sa seal kasutada tahad, võib ka päriselt seal olla.

11. Sa võid hoida kokku iganädalaselt vahatamiselt – muidugi, kui sa seda ise soovid.

12. Sa ei kahtle kunagi, kas kanda seda erkpunast huulepulka või mitte (loe: sa ei pea muretsema, et ta kurdab, et määrisid ta oma huulepulgaga jälle ära).

13. Jõid eile liiga palju kokteile ja tahad nüüd lihtsalt terve päeva diivanil taastuda? Su pühapäevast tõsielusarja-maratoni ei katkesta mitte ükski spordimatšikülastus ega jalgpalliülekanne.

14. Võid hoida külmikus nii palju kreeme ja silmamaske, kui sa soovid.

15. Õhtusöök tähendab just seda, mida sina soovid. Sushi kaasa? Pavlova-kook? Kerge salat? Sina oled otsustaja.

Allikas: Harper's Bazaar