Õli valas veelgi enam tulle see, et kriitika tõttu eemaldas naine selle aasta maikuus Instagrami postitatud foto. Vaatamata sellele eitab ta, et oma piltidel Photoshopi kasutamisega niivõrd suurtesse äärmustesse laskub. "Ma ei petaks iial oma fänne, asetades end fotole paigas, kus ma tegelikult ei viibi," on ta öelnud, nüüdseks olnud avaldatud oma blogis ka postituse, kus jagab enda sotsiaalmeedia fotode põhimõtteid. Samuti avaldas naine Instagrami foto, kus võltsinguid eitab. Selge on aga see, et kullisilmsetele sotsiaalmeedia kasutajatele sellest ei piisa. Ka The Timesi fotoeksperdid on tänaseks kinnitanud, et foto tundub tõepoolest võltsing.

Järgmine foto, mis kahtlusi äratas, on tehtud Indias Taj Mahali ees. Ülipopulaarse turistiatraktsiooni ees ei ole aga ühtki teist turisti ning lähemal vaatlusel selgub, et miskipärast peatub päikesest tekkiv loomulik vari vahetult enne vett. Vaata ise:

Fännid on kritiseerinud ka üht teist New Yorgis tehtud fotot, kuna väidetavalt ei saaks selles asukohas samast jäätisest pilti teha. "Kuidas on see pilt võimalik? Jäätisekohvik, mis seda konkreetset maiustust müüb, asub fotol olevast paigast väga palju kaugemal. See peaks juba ammu sulanud olema," on kommenteerijad kirjutanud.

Ükskõik, kas Amelia ka tegelikult end fotodele töötleb või mitte, tema postitatud pilte vaadatakse nüüd kindlasti suurema tähelepanuga.

Fotod: Ekraanitõmmised Instagramist

Allikas: Harper's Bazaar