2. Kuiv nahk
See võib viidata kehas E-vitamiini puudusele. Seega peaksid rohkem sööma juurvilju, pähkleid ja kala.

3. Magusaisu
Kui sa tunned tihti vastupandamatut isu mõne maiustuse järele, võivad põhjuseks olla stress, depressioon ja üleväsimus. Sinu keha lausa anub glükoosi järele. Sa võid sellele küll järele anda, kuid vali tervislikumad alternatiivid nagu tume šokolaad ja mesi.

4. Soov süüa jääd
Kui sul tekib ootamatult isu süüa jääd, võib see viidata kehas rauapuudusele. Söö rohkem näiteks punast liha, maasikaid ja spinatit. Sellise sümptomiga ja lisaks ka energiapuudusega oleks siiski parem ka arstiga konsulteerida.

5. Veritsevad igemed
Kui märkad hambaid pestes üha enam verd, võib see anda märku C-vitamiini puudusest. Söö näiteks rohkem tsitruselisi, lillkapsast ja brokolit.

6. Haprad küüned ja juuksed
Nende märkidega ütleb keha sulle, et vajab enam B-vitamiini. Joo rohkem piima ja söö seeni.

7. Ringid silmaiirise ümber
Taolised ringid võivad tekkida üle 50-aastastel inimestel ja see on igati normaalne. Kui need ringid tekivad aga noorematel inimestel, võivad need näidata kõrget kolesteroolitaset. Selles osas oleks parim taaskord arstiga konsulteerida.

8. Pikem suure varba kõrval olev varvas
Kui sinu nii-öelda teine varvas on pikem kui esimene, võib see anda märku vale kuju ja/või suurusega jalanõudest ning samuti võib see tekkida mõne trauma tagajärjel.

Allikas: Bright Side