Lauma Lingerie disainerite meeskond kasutab seekordsete kollektsioonide juures nelja motiivi, millega luuakse justkui ainulaadsed lood, millega iga naine saab end seostada. Need naised, kes ei karda muuta oma igapäevaelu unistuseks ja nautida elu täiel rinnal mitte ainult harvadel hetkedel, vaid iga päev, tunnevad kindlasti rõõmu suitsustes hallides ja õrnades pastelltoonides kollektsioonidest, mis üllatavad pimestava sära ja meeldiva tekstuuriga. Geomeetriliste mustrite austajatele meeldivad kindlasti eri intensiivsusastmega sinised toonid koos sümmeetriliste mustritega, mis on inspireeritud maailma muutumatust rütmist.

Kollektsioonid Snake ja Cleopatra näitavad, et loodusmotiivid on moes ka sellel hooajal. Neis on kasutatud päikesesärast tulvavat energiat ja eksootilisi loomamustreid, mis rõhutavad elurõõmu, liikumist ja voolavust looduses. Need naised, kes tahavad võrgutada, võluda ja rõhutada oma keha, tunnevad kindlasti suurt tõmmet õhuliste läbipaistvate kangaste, mänguliste pitside, õrna satiini ja vääriskivide pehme sära vastu, mida võib leida elegantsetest kollektsioonidest Hypnotic, Kasandra ja My Angel.

Pesule lisaks

Uuest kollektsioonist leiab laia valiku tooteid, mida iseloomustavad tänapäevane disain ning parima kvaliteedi ja praktilisuse pidev ühendamine. Ka sellel aastal kuuluvad pesukollektsioonide juurde naiselikud ja võrgutavad hommikumantlid, elegantne vormiv pesu, peened korsetid, praktilised ööprillid, veetlevad pitskindad ja muud elegantsed aksessuaarid, mis jätavad igast naisest unustamatu mulje. Ka pehmed traadita rinnahoidjad, mis osutusid populaarseks eelmisel hooajal, on endiselt moes. Omaette tähelepanu äratavad ka kollektsioonid Lovesong, Sensuelle ja Valentine, mis on loodud just kauaoodatud ja unustamatuteks hetkedeks elus – pulmad, pulmaöö ja mesinädalad.

Trendivärvid

Värvidest kohtab kollektsioonides pehmeid pastelle, õrna türkiissinist, suitsuseid halle ja sooje liivakarva toone, hõbehalli, kuukivi- ja koralltoone, ultramariini, kesköösinist ja punast ookrit, meresinise kontraste, musta ja valget, erksat ja säravat violetset ja vaarikasorbeti toone, päikeseloojangu värve – alates kuldkollasest kuni ereoranži ja punaseni –, vanaroosat, mille lisavad sügavust metsroosid ja eri intensiivsusega ihukarva toonid.

Mustrid ja kangad

Mustritest domineerivad loodusmotiivid – põllulilled, loomamustrid, geomeetrilised mustrid –, triibud, täpid ja ruudud, üksteisesse sulandunud värvid ja ühevärvilised kangad, kalliskivide tahke imiteerivad mustrid, mängulised lõiked ja koketsed õrnalt kumavad pitsid.

Kangastena kasutab Lauma Lingerie õhulisi ja kergeid kangaid, elegantset žajaarsatiini, õrna viskoosi, peent pitsi, kvaliteetset atlast ja sensuaalset võrkkangast.

Vaata galeriist kevadise pesumoe näidiseid.