Stiiliviga nr 1: plätudega kontoris

Viisakad suvised rihmikud on kontoris kuumal ajal loomulikult omal kohal, kuid kui kannad seal aeg-ajalt ka värvilisi varbavaheplätusid, mis käies ebameeldivat naksuvat häält teevad, siis tuletame sulle meelde – plätud kuulugu randa, spordiklubi duširuumi ja aeda! Aamen.

Stiiliviga nr 2: Kõik need sõnumitega t-särgid

Sulle meeldivad teistmoodi ja graafiliste elementidega t-särgid? Väga hea, meile ka! Kuid me pole kindlad, et su kolleegid tahavad teada, et “I'dont care” või “I'm so fabulous”... Kirjadega t-särgid jäägu vabal ajal kandmiseks, tööl käies tee ise väljaütlemisi, mis su kolleege oluliselt rohkem mõjutaks kui sõnad su särgil.

Stiiliviga nr 3: Liiga mini

Miniseelikud ja -kleidid on toredad ja kui sul on ilusad jalad, peaksid neid kohe erilise uhkusega kandma. Aga. Alati, kui lähed minikleidis tööle, tee kodus eelnevalt nn istumistrikk. Istu ja vaata, kui kõrgele sinu kleit või seelik tõuseb… See peaks katma kindlasti rohkem kui pool sinu reitest. Ära unusta, et sa käid tööl tööd tegemas ja mitte oma jalgu näitamas.

Stiiliviga nr 4: Elagu reede!

Loomulikult teeb reede su tuju heaks, aga riietuma peaksid siiski nagu igal tööpäeval – asjalikult ja korrektselt. Väga tore, et plaanid kohe peale kella kukkumist surfama, päevitama või telkima sõita, aga see ei tähenda, et võiksid kontoris päev otsa dressides-tossudes või napis maikas ringi liikuda.

Stiiliviga nr 5: Liiga palju paljast ihu

Õlgu paljastavad satsilised topid on praegu väga popid ja igasuvised peenikeste õlapaeltega pluusid samuti… Kuid kontorisse need tegelikult ju ei kuulu. Vähem ei ole parem, vähemalt mitte kontorirõivaste osas!

Allikas: Glamour