Fotograafist modelliks

Modellitööga tegi Kimberling esimest korda tutvust 2014. aastal, kui ta töötas fotostuudios. Ühel päeval sai Kimberling aru, et talle meeldiks olla ka teisel pool kaamerat. Esimesed stuudiofotod tulid hästi välja ja see ajendas 172-sentimeetrit Kimberlingi kaasa lööma kurvikatele naistele suunatud Lady19-nimelises projektis, mille raames poseeris ta paljalt rannaliival. Sellest ajast saati on Kimberling osalenud projektides, mis on seotud kõrgmoe ja moeajakirjandusega, mille hulka kuuluvad näiteks “Curva” ja “Volup2”.

Olenemata edust on Kimberling pidanud alla neelama palju tema suunas tulevat negatiivset kriitikat. Kui vanasti see haavas teda, siis nüüd on ta endale küllaltki paksu naha kasvatanud.

Kui kaotan kaalu ja muutun kõhnemaks, siis olen õnnelik

Naine meenutab ülikooliaega, mil mõtiskles, et ei soovi enam tüse olla. Ta läks arsti juurde, kes andis talle söögiisu vähendavaid tablette. Lisaks sellele vaatas Kimberling oma toitumise karmima pilguga üle ja rapsis iga päev mitu tundi trenni teha.

Tagasivaates arvab naine, et oli lähedal söömishäire kujunemisele. Samas kaotas ta sel ajal palju kehakaalu. Siis tulid aga erinevad elumured vahele ja nendega koos ka kaotatud kilod.

Kimberling meenutab mõtteviisi, millest ta tollal juhindus: kui kaotan kaalu ja muutun kõhnemaks, siis olen ka õnnelikum. Kaotatud kilod ei toonud aga mingitki õnnetunnet. Sel hetkel sai Kimberling aru, et emotsioonid ja kehakaal pole omavahel seotud.

Naise sõnul on tal häid ja halbu päevi, kuid suurem osa ajast naudib ta oma keha. Ta lisab, et loomulikult on ka neid päevi, kui peeglisse vaadates ei meeldi üks või teine koht. Nüüdseks on ta aga õppinud sellistel päevadel peeglist eemale hoidma.

Sotsiaalmeedia head ja vead

Kimberlingi sõnul on sotsiaalmeedia suurepärane koht. Seal on lihtne leida mõttekaaslaseid, kellega on tore eluolu üle arutada.

Samas lisab naine, et leidub ka õelutsejaid, kes sõimavad teda paksuks. Seetõttu peab ta päeva jooksul ära blokeerima umbes 50 inimest. Paljud kommenteerivad tema keha ja kuigi naise sõnul ei solva see teda, siis eemaldab ta taolised kommentaarid, sest ta soovib, et tema jälgijad ei peaks negatiivsustega kokku puutuma.

Ta lisab, et kellel pole midagi head öelda ja kes kukub sõimama, see saab blokeeritud.

Fotograaf, meigikunstnik, aga mitte modell

Kimberling muljetab, et temalt on küsitud mitmeid kordi, kas ta on fotograaf või meigikunstnik, kuid keegi ei arva kunagi, et ta võiks olla modell.

Ta saab selliseid küsimusi eelkõige siis, kui ta läheb mõnda uude kohta fotosessioonile, kus keegi teda ei tea või pole temaga varem töötanud.

Kimberling räägib, et ümar kehakuju ei tähenda, et oleksid andetum kõhnadest modellidest. Naine lisab, et kui mõni inimene ei võta teda tõsiselt, siis on probleem selles inimeses endas.

Ta lisab, et osadele inimestele ei meeldi ta riietes ega riieteta ja arvab, et ilmselt ei meeldi inimestele mõte, et ülekaaluline olla on täiesti normaalne. Kimberlingi arvates peaks ühiskond hakkama teisiti mõtlema ja keskenduma sellele, mis on päriselt oluline.

Allikas: indy100.com