"Kohal tasub olla nendel, kes armastavad ehteid! Vaid sel laupäeval ja pühapäeval on Sarapuu Kirbukas müügil valik minu ehete kogust. Müügile tulevad nii poolvääriskividest keed kui ka tõelist blingi ja loomulikult vintage ehteid. Seega tasub kohal olla! Toon müügile ka paljud käekotid firmadelt Lagerfeld, Grafea ja Kate Spade," tutvustab Stella oma kaupa.

Ajakirja Anne & Stiil peataoimetaja Mari-Liis Helvik paljastab, et tema poolt jõuavad müüki peamiselt emotsiooniostudena soetatud ja sisuliselt uued asjad - mõnda eset pole ta kunagi kandnud! "Mõnikord ju lihtsalt on nii, et poes litterpluusi ostes, mõtled, et küll ma nüüd lähen ja säran, aga tegelikult... ikka ei sära küll. Pluusid, seelikud, püksid... Kõik toon kohale!" lubab Mari-Liis.

DJ Electra ütleb, et kuna ta juba tükk aega kõrgeid kontsasid ei kanna, on aeg loobuda kõigist neist kingadest, millel veel isegi sildid küljes ripuvad. Lisaks toob Electra müüki riideid ja käekotte. Kõige enam leidub tal kauneid suviseid Coach`i käekotte, mis ootavad uut omanikku.

Ratsaspordiga tegelev Katariina Merila toob müüki ka ratsutamisega seotud asju, kuid lubab oma kapis suure tuulutuse teha.

YouTuber Merlin Kase toob sel korral müüki palju erinevaid käekotte, igas värvis ja suuruses. "Loodan leida neile uued väärilised kodud, kes neid rohkem õue jalutama viiksid kui mina seda seni teinud olen Lisaks muidugi valik kleidikesi, kampsuneid ja jalanõusid." Merlin mainib, et kõige tähtsam tema asjade juures on eriliselt magusad hinnad!

Stellariumi Ostupidu toimub Tallinnas, Juurdeveo 26 asuvas Sarapuu Kirbukas. Uksed avatakse juba hommikul kell 11 ja pidu saab läbi kell 16.00. Traditsiooniliselt loositakse kõigi nende vahel, kes on Suure Ostupeo erikülaliste käest midagi ostnud, välja seitse kingitust. Jookide eest hoolitseb FuzeTea ja lastele on avatud mängutuba.