2. Uuri ilmaennustust ja vali riided vastavalt sellele. Üleni valges kostüümis ei maksa vihma kätte tormata... Ilmateate vaatamine aitab sul selliseid vigu vältida.

3. Vali riided, mida kavatsed järgmisel päeval kanda, juba eelmisel õhtul välja. Nii on hommikul stress poole väiksem. Otsi välja ka riietuse juurde sobivad jalanõud ja aksessuaarid. Aseta need kõik hoolikalt käepärasesse kohta, et hommikune riietumine võimalikult kiiresti kulgeks.

4. Pane ühte kohta valmis ka ehted, päikeseprillid, kell ja teised väiksemad asjad, mida kavatsed järgmisel päeval kanda või kaasa võtta. Seegi lisab protsessile kiirust.

5. Kui hommikune kiirus sind taga ajab ja sa alles asju kokku pakid, on kerge midagi maha unustada. Seega pane kõik asjad – rahakott, märkmik, snäkid, meigikott – kotti valmis juba eelneval õhtul. Aseta kuhugi ukse lähedusse, et saaksid selle toast lahkudes viimase asjana kaasa võtta. Sama kehtib ka trennikoti kohta.

6. Ära püüa hommikuti aeganõudvaid protseduure, näiteks näomaski, teha – see pole niisugusteks asjadeks õige aeg. Hoia hommikune nahahooldusrežiim minimaalne, kuid ära unusta kindlasti niisutavat näokreemi.

7. Meikimine peaks hommikuti samuti kiirelt käima. Kerge jumestuskreem, ripsmetušš, huulepulk – nendest piisab. Pisut kompaktpuudrit viimistluseks ja oledki valmis. Kui päev tuleb pikk, võta puuder ja huulepulk kaasa.

Allikas: The Zoe Report