2. Muuda oma rõivaid kihiti. Stiilsete daamide garderoobis pole lihtsa lõikega kleit kõigest kleit – see võib muutuda ka džempriks. Nad otsivad viise, kuidas muuta klassikalisi esemeid nagu väike must kleit vapustavateks igapäevarõivasteks, pannes see paari kõrge kaelusega või pitsist pluusiga. Lihtsalt alusta kihtidega eksperimenteerimist. Sa ei tea iial, missugusesse kombinatsiooni armud.

3. Ära karda erinevaid mustreid koos kanda. Kes iganes ütles, et sa ei tohiks panna triipe kokku täppidega, ei teadnud tõenäoliselt, kui ägedad need kaks koos välja näevad. Moodsad tüdrukud ei mängi kunagi sel moel reeglite järgi. Nad miksivad julgelt mustreid ilma igasuguse vaevata. Kui sa oled mustrimängus uus, otsi alustuseks selliseid, millel on sarnased värviskeemid. Seejärel liigu juba edasi julgemate ja erksamate kombinatsioonideni.

4. Pane pluus poolenisti püksi. Särgi püksivärvli vahele panemine on saanud juba teatud moel kunstivormiks. Loomulikult on moeteadlikud inimesed selles vägagi meisterlikud. Pükste vahele vaid poole särgi panek on eriti hästi vastu võetud blogijate ja tänavamoe superstaaride poolt. Selline stiil on sundimatult šikk ning nende jaoks kuulub just õiges koguses särgi püksi panek stiliseerimise põhitõdede hulka. Kuidas seda siis teha? Pane püksi vaid pluusi ääre eesmine osa ning lase sel seljal vabalt lennelda.

5. Kääri käised üles. Nööpidega pluusi kandmiseks on rohkem kui vaid üks viis. See võib olla stiiliraamatu üks lihtsamaid nippe, kuid käiste üles keeramine annab välimusele väga palju juurde. See oleneb muidugi konkreetsest särgist ja missugust stiili saavutada soovid, aga üles keeratud käised jätavad vabama, kuid samal ajal ka läbimõeldud mulje.

6. Keera pluusi alumine äär sõlme. T-särgid on justkui loodud põimimiseks, rulli keeramiseks ja sõlmede loomiseks. Stiilsed naised on igasuguste põnevate sõlmede loomises juba vilunud. Kui teed t-särgi äärega ühele puusale sõlme, on tegemist ühe muretuima stiilitrikiga, mis aitab defineerida sinu figuuri ning kasutada kleiti hoopis pluusina. Lihtsalt kanna kleidi peal eest nööbitavat pluusi või tavalist t-särki ja tee ühele puusale sõlm, loomaks illusioon, et sa kannad seelikut ja pluusi. Sa oled saanud kihilise riietumise meistriks!

7. Kanna vööd. Talje rõhutamiseks või rõivakomplektile lisaväärtuse lisamiseks kasutavad stiilsed naised erinevaid vöösid. Kitsas vöö seeliku ja nööpidega pluusi peal annab välimusele kauni lihvi. Laiem nahast vöö aga defineerib kurve ja muudab keha visuaalselt saledamaks.

8. Kanna jakki õlgadel. Üleriided saab muuta tunduvalt šikimaks, kui kannad neid muretult üle õlgade – selle asemel, et panna jakk korralikult selga. Me räägime siiski moest, mitte funktsioonist.

9. Võta omaks uued trendid. Aga mitte kõiki üheaegselt. Sa ei näe kunagi väga šikki tüdrukut pealaest jalatallani kõikides uue hooaja trendides. Selle asemel võtavad maailmakuulsad moemaanid uue hooaja lemmikud nagu jumpsuit ja silmapaistvad päikeseprillid ning panevad need kokku vankumatute lemmikutega nagu pealt lahtised kontsakingad või mugav t-särk. Just sel moel saab ideaalselt anda trendikatele esemetele oma nõks.

10. Kordame üle – eksperimenteeri kihilise riietusega. Nüüd räägime kleitidest ja jakkidest edasi. Moodsad naised käituvad kihilise riietumisega loominguliselt. Püüa t-särgi või triiksärgi peale lisada käisteta venivast materjalist topp või poolpikk pluus. Jälgi, kui palju sa komplimente saad.

11. Loo isiklik “vormiriietus”. Jah, stiiligurud on julged ja ettearvamatud, kui asi puudutab trende, kuid samal ajal on nad ka eksperdid oma isikliku stiili loomisel. Vahel ei olegi vaja igat viimsetki trendi tunda. Piisab teadmisest, mis sinu puhul kõige paremini toimib.

12. Muuda boyfriend-stiilis teksadega välimus pidulikuks. Kuigi boyfriend-stiilis teksad on lahedad, teavad moetüdrukud ka, et need on veelgi vingemad, kui panna need paari väljapeetumate ja pidulikemate esemetega nagu näiteks kontsad ja stiilsed ehted. See on trenditeadlike inimeste versioon seksikusest ning see töötab alati.

13. Kanna triibulist pluusi peaaegu kõigega. See on moemaailmas teada-tuntud fakt, et üks triibuline särk sobib pea kõigega. Tegemist on aastaringselt šiki ja lihtsasti stiliseeritava esemega, mis tekitab sinus tõeliselt ikoonilise pariisitari tunde iga kord, kui selle selga paned. Mis saaks olla veel stiilsem kui selle illusiooni loomine?

Allikas: PopSugar