Kui sa ei soovi välja näha nagu Beyoncé 2015.aasta Met Galal, vajad kleidi juurde sobivat aluskleiti või voodrit (ei loe, et modellid kannavad lavalaudadel samasugust kleiti paljal ihul!). Leia võimalikult sama tooni ja õige tekstuuriga pesu. Lisamurede vältimiseks pöördu ka õmbleja poole, kes on pulmakleitide loomise ekspert. Tema garanteerib, et aluskleit või vooder sobib kleidiga kokku ega paista liigselt silma. Variant on valida ka body – see ei paista kleidi alt välja ning boonusena muudab keha visuaalselt saledamaks.

Beyoncé Foto: Vida Press

J.Lo Grammy’de galal kantud sügava dekolteega kleidi kandmiseks on loodud kahte tüüpi innovaatilise disainiga rinnahoidjaid. Need pakuvad rindadele piisavat toestust ning peidavad nibud. Kui su kleidil on õlapaelad või varrukad, vali piisavaks toestuseks ja katvuseks ka spetsiaalne sügava dekolteega ning reguleeritavate õlepaeltega rinnahoidja. Kui sinu soov on olla (põhimõtteliselt) rinnahoidjata – näiteks avatud seljaosaga kleidi puhul – võid minna ka pesuta, kuid sinu südamerahuks soovitame siiski nibudele asetatavaid padjakesi.

Sügava dekoltee puhul võib paluda õmblejal õmmelda padjakesed ka otse kleidi sisse. Piinlike üllatuste vältimiseks on aga igal juhul tark kinnitada kleidi dekoltee kahepoolse teibiga.

Christian Siriano Foto: Vida Press

Selle kleidi puhul on esmatähtis roll vormival pesul. Nii langeb kleit kõige kaunimalt mööda keha. Arvesta pesu valides oma kehatüübiga, kleidi ja isiklike soovidega, kuid eelista soovitatavalt kõrge värvliga vormivaid pükse, mis ulatuvad peaaegu rinnahoidjani. Kõht muutub siledamaks ning tundud hetkega saledam! Värvides eelista nahatooni variante. Jah, ebameeldivate hetkede vältimiseks.

Pronovias Foto: Vida Press

Siinkohal tasuks eelistada õlapaelteta pesu. Olgu selleks rinnahoidja, korsett või hoopis aluskleit. Tea aga, et õige pesu kõrval on veelgi tähtsam roll mängida korralikul kehahoiakul. Lükka õlad taha ning näed piltidel välja imeline.

Christian Siriano Foto: Vida Press

Tõeliselt haldjalik ja kütkestavalt mööda keha langev pulmakleit on reeglina loodud siidjast kangast. See justkui kallistab kandjat. Veelgi erilisemaks teeb kleidi kerge varjundiga valge toon. See nõuab väga saledat kehajoont. Taas tuleb appi vormiv pesu! Pea aga silmas, et see oleks õmblusteta. Soovitame n-ö jalgratturipükse, mis siidise kleidi alt välja ei paista. Ülemise osa puhul aga õmblusteta, vaid rindu katvat, rinnahoidjat. See sobib sileda ja minimalistliku siluetiga ideaalselt.

Christian Siriano Foto: Vida Press

Hea uudis: sul pole rinnahoidjat vaja – korsetist piisab! Kui tahad veidi rohkem volüümi, palu õmblejal korseti sisse lisapadjakesed õmmelda. Mis puutub aga alumisse osasse, siis see sõltub kleidi siluetist. Helesinine, kõrge värvliga satiinist pesu võiks olla armas valik või äkki hoopis pea olematu paar stringe?

Oscar de la Renta Foto: Vida Press

Kui sinu kleit ei kata selga, on eriti oluline keskenduda alumisele osale. Tasuks eelistada kehatooni õmblusteta stringe, et vältida pesust tekkivaid “joonekesi”. Pea ka silmas, et pesu istudes välja paistma ei hakkaks. Rindade toestamiseks proovi rinnahoidjaid, mis katavad ainult rindu või palu õmblejal padjakesed kleidi külge õmmelda.

Pronovias Foto: Vida Press

Parim stiilinipp:

Võta õige pesu juba kleidiproovi kaasa. Nii võid kindel olla, et oled maksimaalselt valmistunud ning kindel, et valitud pesu või hoopis pesu mittekandmine on parim valik. Kõnni loomuliku valguse käes ja veendu, et näed hea välja ka õues. Proovikabiini valgusel võib olla hoopis teine mõju kui päevavalgusel! Palu kellelgi endast ka kaameravälguga pilt teha.

Jäta meelde: Pane pulmapäevaks kokku hädaabikomplekt, kuhu kuuluvad: rinnanibu katted, riiete teip ja nööpnõelad.

Allikas: Fashionista