LINNAPULM
Linnas toimuvas pulmas kanna lõbusalt mustrilist ja trendikat kleiti, mille lõige on kaasaegne ning linnatänavaile sobiv. Seejuures ei pruugi sa liialt pikas kleidis end mugavalt tunda, sest kleidisaba haarab suviselt tolmustelt tänavatelt kaasa iga mustusekübeme ning võib tagatipuks veel kuhugi ka kinni jääda.

Kleit 79.95 € Monton

Kingad 24.66 € asos.com

TALUPULM
Kui pruutpaari valikuks osutub talu, võid üsna kindel olla, et ka nende rõivad on stiililt üsna tagasihoidlikud. Et pruuti oma riietusega mitte üle trumbata, pane selga boheemlaslikus stiilis ja suviselt kerge kleit. Kuna taluhoovis on kontsadel kõndimine üsna tüütu, vali jalga madalad jalanõud, mis välimuselt siiski elegantseks jäävad.

Kleit 59.95 € Zara

Kingad 27.40 € asos.com

MÕISAPULM
Uhke asukoht tagab ka riietuse osas teatud etiketi, mida hea tava kohaselt järgima peaks. Vali selga suviselt pidulik kleit, kuid väldi litreid ja muud säärast, mis tähelepanu endale kipub röövima. Läiget võid aga poetada aksessuaaridele, olgu sinu valikuks kaunis kingapaar või efektne ridikül!

Kleit 159.90 € Bastion

Kingad 39.99 € H&M

LIHTNE PULM
Ülesehituselt minimalistlik pulm eeldab sarnast lähenemist ka külalistelt. Sinu valikuks võiks osutuda lihtsa lõikega kleit, mille värv ei oleks liialt kriiskav. Pastelne või mahedas toonis suvekleit sobib sellisesse pulma ideaalselt! 

Kleit 49.95 € Zara

Kingad 59.95 € Zara

RANNAPULM
Mereäärses pulmas kanna kleiti, mille värvitoon toob esile sinu suviselt kauni jume, materjal olgu seejuures kergelt lendlev ja lõige lihtne, kuid ilus. Kui pulm leiab aset liivarannas, vali jalga pigem madalad jalanõud, sest muidu pead pulmapeol vaid laua ääres istuma!

Kleit 32.95 € Halens

Kingad 39.99 € H&M

ÕUEPULM
Kui ilmataat pruutpaari kauni ilmaga õnnistab ning tseremoonia õues aset leiab, vali selga esinduslik, kuid suviselt värvilises toonis kleit ning juurde kontrastne kingapaar. Võta igaks juhuks kaasa ka mõni soe jakk või sviiter, et õhtujaheduses koju ei peaks kiirustama!

Kleit 455 € Opening Ceremony, net-a-porter.com

Kingad 36.99 € Marks & Spencer

SUVISELT PIDULIK PULM
Kui sa ei tea, milline pulm päris täpselt olema saab, vali kandmiseks riietus, mis on olemuselt pigem pidulik, kuid siiski suvine. Pikk kleit on alati hea valik, sest see on piduliku ilmega ja sobib lõppude lõpuks igasse pulma. 

Kleit 69.99 € H&M

Kingad 36.99 € Marks & Spencer

KOLLEEGI PULM
Kui töökaaslane sind oma pulma kutsub, järgi ka kontoris kehtivat riietumistava - vali pigem kinnine ja esinduslik kleit, mis toob esile sinu naiselikud jooned, kuid ei paljasta liialt palju. Nii võid kindel olla, et pärast suvepuhkust tööle naastes sind kummalised kuulujutud ees ei oota.

Kleit 39.99 € H&M

Kingad 79.99 € Mango

KIRIKLIK PULM
Traditsiooniline kiriklik laulatus eeldab külaliselt klassikalisemat riietust - kata tseremoonia ajaks kinni oma õlad ning ära pane selga liialt lühikest minikleiti. Pikkuse asemel mängi pigem värvitoonidega ning poeta detailidele näputäis sära!

Kleit 79.95 € Mosaic

Kingad 45.95 € Zara

Fotod: Polhem, tootjad