Ükskõik, mis valge/elevandiluukarva/kreemjas riietus
Pruutkleitide mood on iga aastaga üha värskem ja põnevam, nii et kui saabud peole ka valges pükstükis või minikleidis, võid märgata, et pruudil on sinuga midagi vägagi sarnast seljas. Värvilised mustrid valgel kleidil on veel “turvalised” valikud, aga üleni pruutkleiditooni riietus? Ei.

Läbipaistev komplekt
Tuletame meelde: see on pulm ja sa ei ole Rihanna. Pulm võib tõenäoliselt toimuda kirikus, kus kleidi alt piiluv rinnahoidja on vägagi kohatu. Kui pulm ei toimu kirikus? Ei, see pole endiselt okei. Pulmas on pruutpaari vanavanemad, kes tahavad meenutada oma lastelaste elu ilusaimat päeva, mitte sinu rindade kuju. Õrnalt läbipaistev riietus on stiilne, aga mine sellega parem muusikafestivalile või randa.

Väga madala dekolteega kleit/pluus
Palun loe ülemine selgitus veelkord läbi.

Plätud
Sa ei tohi välja näha nagu pruut. Sa ei tohi välja näha nagu Rihanna. Sattusid segadusse ja tõmbasid selga rannarõivad? Palun, ei! Isegi tennised sobiksid tänapäevasesse pulma paremini (siiski puhtad ja stiilsed, mitte lagunevad ja mudased). Plätud on aga kõige mittepidulikumad jalavarjud üldse. Ainus hetk, mil need kellegi pulmas jalga võid tõmmata, on... järgmisel hommikul pesema või päevitama jalutades.

Teksad
Mõtle oma lemmikule teksapaarile, mille paned jalga nädalavahetustel täielikuks lõõgastumiseks. Jah, pole just parim pulmariietus. Kitsad mustad teksad, mida kannad kohtingutel ja sõbrannadega kokteilitades? Endiselt ei sobi.

Teksariie. Üleüldiselt
Mitte keegi ei taha sind pulmas tunkedes ja/või teksajakis näha. Jäta need järgmiseks rannapeoks/festivaliks/jaanipäevaks.

Kroon
Kas me peame seda veelkord kordama? Sa EI ole pruut. Sa EI ole (täna) iluduskuninganna. Sa EI ole Rihanna. Palun ära riku pruutpaari päeva ära.

Liiga silmapaistev riietus
Me mõtleme: loomamustrid, neoonsed värvitoonid, kellukesed. Ükskõik, kui väga sa rahvamassiga sulandumist vihkad, pea meeles, et pulm on üks koht, mis nõuab tagasihoidlikkust. Kõik tahavad hoida oma pilke pruudil ning tagasivaadates tema riietust meenutada.

Must, must ja must
Tegelikult on must toon väga stiilne. Pea aga meeles, et musta kantakse ka matustel ning siinkohal jookseb stiilse ja ülitõsise vahel õhuke piir. Sa ei taha ju välja näha justkui oleksid üritused segamini ajanud? Seega pane oma must kleit paari värviliste aksessuaaridega ning vali rangete lõigete asemel õhuline materjal.

Pildi/kirjaga T-särk
Praegu pole aasta 1999 ja mitte kedagi ei huvita, et sulle meeldib Rolling Stones või avokaadod on sinu kõige lemmikumad asjad maailmas.

Allikas: Cosmopolitan