Miks me teda armastame? Sandev on töötanud põhimõtteliselt kõigi praeguste kultuuri-ja moeikoonidega. Tema koostööpartnerite hulka kuuluvad Versace, Kate Moss ja Gisele Bündchen. Tema kätetöö on ka Gigi Hadidi klassikaline punane huul, millest me kuidagi küllalt ei saa.

#repost @gigihadid 😘❤️

A photo posted by Georgi Sandev (@georgisandev) on Jul 17, 2016 at 3:56pm PDT

Peter Phillips (@peterphillipsmakeup)

Miks me teda armastame? Kui sa pole nime Peter Phillips varem kuulnud, on nüüd viimane aeg teda lähemalt uurida. Phillips on Christian Diori kosmeetikaosakonna loov- ja fotojuht ning jagab Instagrami vahendusel eksklusiivseid kaadritetaguseid fotosid Prantsusmaa moemaja kõige ikoonilisematest jumestustest.

Romy Soleimani (@romyglow)

Miks me teda armastame? Soleimani Instagram näeb välja lihtsam ja personaalsem, meenutades ülieduka meigikunstniku asemel rohkem ilublogija oma. Kui tema võluvad perepildid ja „Mis minu kotis on?“ postitused pole sinu jaoks piisavalt veenvad, et teda jälgima hakata, vaata lihtsalt seda vapustavat fotot Cara Delevingne jumestusest „Suitsiidisalga“ esilinastuselt.

Lottie Stannard (@lotstar)

Miks me teda armastame? Stannardi konto on täiuslik kombinatsioon kosmeetikast, kultuurist ja kaadritagusest elust. Ta postitab kõike alates oma töödest kuni kasutatud meigitoodete ja sotsiaalse aktivismi sõnumiteni. Kui otsid kontot, mis kompab ilumaailma piire, on Stannard parim, keda jälgida.

Sir John (@sirjohnofficial)

Miks me teda armastame? Sir John on geenius, kes on kõikide Beyonce „Lemonade“ videote jumestuse taga. Tema oskusi jumaldatakse õigusega. Tema Instagram ei koosne vaid kaadritagustest Beyonce fotodest, vaid ta postitab ka moest, reisimisest ja fotosid endast, mis kõik on kadestamist väärt.

So proud of team #Lemonade! ❤️ you @beyonce. Tribal Glam 🐝 #BKxSJ

A photo posted by S I R J O H N (@sirjohnofficial) on Apr 24, 2016 at 10:13am PDT

Nami Yoshida (@namiyyy)

Miks me teda armastame? Yoshida lisab sinu Instagrami stiilsust ja omapära. Ta kolis Tokyost Londonisse aastal 2009 ning alates sellest ajast pole tema tööd saanud tähelepanu vaid Suurbritannia väljaannetes. Tema nime näeb ajakirjades üle kogu maailma, nii et tegemist on tõesti suure nimega.

Regram @monaleanne backstage #katieeary make up by me thank you my amazing team!!

A photo posted by Nami Yoshida (@namiyyy) on Jun 17, 2014 at 8:38am PDT

Pat McGrath (@patmcgrathreal)

Miks me teda armastame? McGrath pole ainult jumestanud superstaare (vaatame teid, Karlie Kloss ja Rihanna), vaid ta postitab pidevalt inspireerivaid meigifotosid. Nendeks on nii retrokaadrid Twiggyst ja David Bowiest kui ka tagasivaatefotod tema kõige ikoonilisematest jumestustest. Uuri tema Instagrami, kui otsid tõelist loomingulist tähte.

Kabuki (@kabukinyc)

Miks me teda armastame? Tema brändinimi on „Kabuki Magic“ ja võib öelda, et oma võlujõudu on ta tõepoolest kasutanud ühtede kõige äratuntavamate ajakirja kaanefotode juures. Ta on oma oskustega teinud veelgi kaunimaks näiteks Dakota Fanningu, Bella Heathcote'i ja Hadidi õed.

Allikas: VMagazine