Tegemist on aga äärmiselt range dieediga. "Ma igatsen nii paljusid asju! Klaasikest veini, juustu ja sarvesaiu kõige enam."

New Yorgi toitumisspetsialist Jessica Cording ütleb, et hea enesetunne on seesuguse dieedi puhul äärmiselt loogiline. "Rangel dieedil olevad inimesed saavutavad kiirelt hea enesetunde. Nad otsivad igapäevastes toiduvalikutes kõige puhtamaid ja vähem töödeldud toiduaineid. Mida vähem on sinu organismis rämpsu, seda paremini end tunned. Loomulikult toimib see eriti hästi nende puhul, kes ei saa süüa gluteeni või piimatooteid."

Ka alkoholi välja jätmine on tark otsus. "Alkohol ärritab magu, soodustab kehas vedelikupuudust ning sisaldab vaid "tühjasid" kaloreid. Väga paljud inimesed märkavad pärast alkoholist loobumist, et nende keha on justkui kergem ning ideaalkaalu on lihtsam hoida," sõnab Jessica.

Muidugi ei sobi Rosie dieet kõigile. Toitumisspetsialist ütleb, et see nõuab väga palju tahtejõudu. "Kasutegureid saad aga juba siis, kui proovid mõned nädalad puhtalt toituda - sinu keha justkui taaskäivitub. Seejärel võid hakata erinevaid toiduaineid taas järk-järgult lisama. See muudab tulemuse ja hea enesetunde kauapüsivamaks. Kui aga kõikide nende toidugruppide lühiajaline vältimine sinu jaoks ebareaalne tundub, eemalda vaid üks, näiteks suhkur või alkohol.

Rosie ütleb, et sellise toitumise puhul peab endast lihtsalt parima andma. "Ma üritan hoida tasakaalu. Kodus toitun maksimaalselt hästi ja kui välja lähen, püüan samuti teha nutikaid valikuid. Kui ma aga tõepoolest ihkan friikartuleid või jagan kellegagi koogitükki, ei hakka ma end seetõttu piitsutama võ halvasti tundma. Sa tahad elu ja toitu siiski nautida," sõnab ta.

Allikas: Glamour