RETSEPTID: Vaata, mida sõid modellid New Yorgi moenädala backstage'is


Foto: Shutterstock

Saime teada nende maitsvate toitude retspetid, mida pakuti New Yorgi moenädalal lava taga. Need on toidud, mida sõid näiteks suurepäraste kehadega Cara Delevingne ja Kendall Jenner. Kui tahad keha, mis kannaks välja ka kõige liibuvama disainerikleidi, proovi neid maitsvaid roogasid!

Röstitud lehtkapsas muskaatkõrvitsa, porgandite ja lillkapsaga

Kogused on mõeldud kõrvalroana neljale.

Koostisosad:

2 kimpu lehtkapsast (loputatud ja kuivatatud, tüvi eemaldatud ja lõigatud 2,5 cm tükkideks)
2 viilutatud küüslauguküünt
4 spl taimset õli
700 gr muskaatkõrvitsat (kooritud, pooleks lõigatud, seemned eemaldatud ja lõigatud pisikesteks kuubikuteks)
3 keskmise suurusega porgandit (kooritud ja lõigatud pisikesteks kuubikuteks)
pool lillkapsapead lõigatuna ampsu-suurusteks rosettideks
3 spl Canola õli
2 splt värskeid tüümianilehti
meresoola
värskelt jahvatatud musta pipart
1 sidruni mahl

Valmistamine:

Kuumuta ahi 230 kraadini.
Kuumuta 1 spl õli 4liitrises potis kõrgel temperatuuril. Lisa küüslauk ja küpseta 30 sekundit.
Lisa lehtkapsas ja küpseta 10 minutit segades iga 2 minuti järel, et vältida kõrbemist. Lehtkapsas peaks minema äärtest pruunikaks. Maitseta soola ja pipraga.
Tõsta lehtkapsas taldrikule ja pane kõrvale.
Sega kausis porgandid, muskaatkõrvis, 2 spl õli, pool tl soola, pisut musta pipart ja 1 tl tüümiani. Laota segu küpsetuspaberile ja küpseta kuumas ahjus 25 minutit.
Sega lillkapsas õli, soola, musta pipra ja alles jäänud tüümianiga. Kanna segu kõrvitsa ja porgandi segule ning küpseta veel 10 minutit. Kõik köögiviljad peaksid olema nüüdseks pehmed, kui mitte, küpseta veel 5 minutit.
Sega soe kõrvitsa-, porgandi- ja lillkapsasegu küpsetatud lehtkapsaga. Lisa värske sidrunimahl, pisut soola ja pipart.

Kommenteeri!


Reklaam