Muidugi, kõrgete kontsadega kingad teevad jala ilusaks ja annavad välimusele viimase lihvi. Kuid prantslannad ei ole nõus kandma midagi, millega nad käia ei saa. Näiteks Chaneli tootevalikust juba stiletto'sid ei leia. Seega, vali sellised kontsakingad, millega sa suudad terve päeva mugavalt ringi kõndida.


Foto: Vida Press

Kas prantslannasid on õnnistatud erakordselt ilusate jalgadega? Võib-olla, aga tihti kasutavad nad ka ühte stiilinippi – nad kannavad küll väga lühikest seelikut, kuid nad tasakaalustavad selle paljastuse osavalt teiste moevalikutega. Madalad kingad, minimalistlik sviiter… Väga šikk!


Foto: Vida Press

Jah, on täiesti normaalne – ei, geniaalne! – riietuda oma emale sarnaselt või veelgi enam, kanda emaga täiesti ühesuguseid rõivakomplekte. Hea stiil ja garderoobiklassikud ei lähe kunagi moest välja, seega miks mitte kanda oma ema rõivaid ka aastakümneid hiljem. Jeanne Damas näitas Instagramis, et ema ja tütar võivad ning saavad kanda ühesuguseid riideid… Ja kas nad ei näe võrratud välja?

LOVE 👯❤️ #happymothersday

A photo posted by Jeanne 💋 (@jeannedamas) on May 29, 2016 at 10:08am PDT

Me ei pea siin silmas ahistavaid korsette ega vöösid, kuid prantslannad jälgivad alati, et nende kõige peenem koht kehal oleks veidi esile toodud – isegi siis, kui nad kannavad veidi vabama lõikega rõivaid.


Foto: Vida Press

Miniseelik ja üle põlve ulatuvad saapad? Ohtlik kooslus, aga mitte alati! Võlusõnaks on maitsekas tasakaal – valides midagi julget ja seksikat, vali kohe ka midagi ontlikku ja katvat. Nii on tulemus väljapeetud isegi siis, kui mõni su rõivaesemetest on tõepoolest kas väga paljastav või isegi täiesti läbipaistev.


Foto: Vida Press

Ja jakkidesse ja pintsakutesse ja tagidesse. Prantslannad tõepoolest teevad nii. See on ainus võimalus, kuidas ka lihtsa t-särgi ja teksapükste kooslust maksimaalselt efektselt ja iga kord erinevalt välja kanda.


Foto: Vida Press

Kui plaanid kanda kõnekaid aksessuaare, siis hoia riietus lihtsana – vaid nii saavad ehted maksimaalselt esile tulla. Lihtsuses peitub võlu ja lähtudes sellest põhimõttest ei eksi sa kunagi. Lihtsad lõiked ja neutraalsed toonid töötavad alati.


Foto: Vida Press

Tunned end mugavalt teksastes ja t-särgiga? Siis ära tee igapäevaselt pingutusi, et end “korralikesse” riietesse sundida. Kujunda enda eelistuste põhjal välja oma stiil – nii oled alati kordumatu ja põnev.


Foto: Vida Press

Allikas: Who What Wear