2. Usalda nahahoolduses retinooli võlujõudu
Usu või mitte, ka Rosie kannatab näonahaprobleemide käes. Nii tema kui ka Jessica Alba ning Lea Michele on tunnistanud, et üheks parimaks tooteks veatu näonaha saavutamiseks on retinooli sisaldav näokreem. Kes ei sooviks säravat ning alati punase vaiba ürituseks valmis olevat näonahka?

3. Väldi naha kuivamist, alustades päeva leebe ja niisutava puhastustootega
Rosie jumaldab puhastuspiimasid, kuna need eemaldavad tõhusalt meigijäägid ja mustuse, samal ajal niisutades ja siludes nahka. Kui sul on aga kuiv nahk, pese seda õhtuti ning kasuta hommikul vaid mitsellaarvett, et hoida nahk klaarina.

4. Ole silmade vastu õrn
Modell armastab silmameigi eemaldamiseks kasutada vatipatju. "Ma kasutan õrnatoimelist toodet ning teen ka kindlaks, et tõmbaksin kergelt silma sisenurgast välisnurga poole ega hõõruks tugevalt," räägib Rosie.

5. Töötle juukseid võimalikult vähe
Rosie juuksehooldusrutiin on äärmiselt minimaalne: "Ma föönitan juukseid veidi ning kuna pesen neid tavaliselt õhtuti, siis teen krunni ja lähen magama. Hommikul ärgates vaatavad peeglist vastu mõnusad lokid ja soeng ongi valmis!" Ta lisab, et võib lisakohevuseks juurtele veidi kuivšampooni lisada, kuid enamasti on see kõik.

6. Minimaalne huulehooldus
Rosie lopsakad huuled on lausa kadestamisväärsed. Nende hooldamiseks kasutab ta aga kõige tavalisemat niisutavat hügieenilist huulepulka. Lihtsuses tõepoolest peitub võlu.

Allikas: Byrdie