1. Otsusta juba eelmisel õhtul, mida hommikusöögiks sööd

Vali valgurikkad, häid rasvu sisaldavad toidud. Kiiretel hommikutel eelista eelmisel õhtul järgi jäänud toitu. Jälgi, et su hommikusöögilaual sisalduksid ka munad ja lõhe.

2. Seksi hommikul vara

Miks see eriti hea on? Hommikune seks paneb su pea tööle ja lisaks on veel liiga vara, et end oma keha suhtes ebakindlalt tunneksid. Inimesed on õhtuti väsinud ja tahavad põnevusttekitava vallatlemise asemel pigem lõõgastuda. Hommikune seks maandab ka stressihormoone, mis on eriti kasulik, kui pead inimesi täis bussiga tööle sõitma või hommikuses ummikus istuma. Sa särad terve päeva!

3. Ära ole jõusaalis passiivne

See oleks sama, kui lähed spaasse ja veedad tunnikese ooteruumis – milline ajaraiskamine! Paku kehale erinevat koormust, kasuta hantleid, tee kükke, proovi kätelseisu, jookse jooksulindil jne. Igav rutiin on tõeliseks vaenlaseks.

4. Tee puhkepause

Uuringud on tõestanud, et 10-20 minutilised puhkehetked on päeva jooksul tõeliselt turgutavad – hiljem mõtled palju loovamalt ja hoidud stressist!

5. Hoidu enne treeningut fruktoosist

Selleks, et maksimaalselt rasva põletada, unusta enne trenni ja selle ajal banaan ja muud magusad puuviljad. Sama kehtib ka suhkrurikaste jookide kohta. Parim trennile eelnev snäkk? Orgaaniline kohv ja kookosõli ning viis mandlit. Pärast trenni naudi kala roheliste juurviljade ja kinoaga.

Allikas: Elle