Miranda Kerr on öelnud, et ta kuivharjab oma keha iga kord enne duši all käimist, kuna see ergastab naha ainevahetust ja lümfiringet.

Nad teavad, mis näole "maitseb"

Sarja Girls staar Zosia Mamet kasutab näokoorijana mee ja suhkru segu. Su nägu on tänulik!

Nad kasutavad alati niisutavat kreemi

Näitlejanna Kristen Stewart on öelnud, et tema jaoks on näohoolduse kõige olulisem osa niisutamine. Üheks tema lemmikbrändiks on Dr. Hauschka.

Nad kasutavad oma nahatüübile vastavaid hooldustooteid

Tunned, et näonahk hakkab peale kreemi kasutamist kiskuma? Kipitama? Su nahk on peale mõnda tundi kuiv nagu liivapaber? Tee endale selgeks oma nahatüüp ja katseta erinevaid tooteid senikaua, kui oled leidnud tooted, mis just sinu nahale sobivad.

Nad teavad, mis töötab

Lea Michele on iga kell kindel enda kokku segatud kehakoorijale, mis koosneb meresoolast, pruunist suhkrust ja oliiviõlist.

Nad on peitmises profid

Ilutoode, milleta Vanessa Hudgens elada ei saa? Peitepulk! Peida see ka oma käekotti, sest kunagi ei tea, millal mõni jonnakas vistrik su näole suvatseb ilmuda.

Neil on salanipid

Kristen Belli nipp – ta segab ise kokku näosprei, mida kasutab näiteks lennureisidel. See on roosivesi, mis koosneb paarist tilgast roosi eeterlikust õlist ja veest. Võid proovida kasutada ka piparmünti või lavendlit.

Nad kaitsevad oma nahka päikese eest

Amanda Seyfriedi kohustuslik ilutoode on päikesekaitsekreem, milleta ta kunagi kodust ei välju. Kuidas on lood sinuga?

Nad kasutavad jää värskendavat toimet

Mida teeb Gabrielle Union, kui ta nahk näeb väsinud välja ja vajab turgutust? Võlusõna – jäävesi!

Nad võtavad alati meigi õhtul maha – eranditult

Jamie King meenutas, et tema ema käskis tal alati õhtul nägu puhtaks pesta, ükskõik, kui väsinud ta ka polnud. Meigiga magamine on su nahale toksiline.

Allikas: Byrdie

Fotod: Scanpix