Või isegi “ainult” viis. Enamik tuššidest on loodud kasutamiseks siiski kahekihilisena – kui paned kuivanud kihi peale aina uusi värskeid kihte, näevad su ripsmed lõpuks välja mitte täidlased ja kohevad, nagu soovisid, vaid pigem midagi jubeda ämbliku moodi…

Pumpad tušiharja tuubi ja tagasi välja

Kogu see õhk, mida tuubi pumpad, põhjustab tuši tükiliseks ja helbeliseks muutumist. Arva, kelle ripsmetele sa need mõne aja pärast kannad?

Kasutad ripsmetušši pikki kuid

Millal sa oma ripsmetuši viimati uue vastu välja vahetasid? Sa ei suuda seda meenutada? See on märgiks, et peaksid seda NÜÜD tegema. Vanades tuššides kasvavad bakterid, mis põhjustavad sinu silmade punetust, sügelust… Milleks kannatada?

Lühendad ise oma ripsmeid

Pikkade ripsmete saladus peitub ripsmetuši pealekandmises ripsmetele võimalikult ripsmepiiri lähedalt. Alusta kas või pool millimeetrit kõrgemalt ja jätad end pikkadest ripsmetest ise ilma.

Kasutad liiga palju jõudu

Kas tead, millest tuleneb ripsmeid värvides määrdunud silmalaug? Liiga tugevalt tušiharja hoidmisest ja ripsmepiirile surumisest. Ole õrn, vastasel juhul tundub, nagu oleksid sõitvas autos ripsmeid värvinud. Kuigi profid ei väärata isegi seal…

Allikas: Allure.com