Jennifer Lopez on üks paljudest kuulsustest, kes armastab läbipaistvaid riideid, eriti praegu populaarsuse tipul olevaid nn alastikleite. Õiget pesu kandes ei paljasta ta end kunagi aga liiga palju…

Klassikaline nude-toonis pesu on kui teine nahk. Women'Secret

Women'Secreti must pitspesu võib olla ka rõivastuse staariks – kanna sellist rinnahoidjat näiteks piduliku pintsaku all. Rinnahoidjat saab kanda nii õlapaeltega kui ka ilma.

Korrigeeri figuuri

“Selleks, et kaunilt kukkuvast kangast kleidis või miks mitte jahedamal ajal ka kudumis ennast hästi tunda, on kaval kanda korrigeerivat pesu, millega on võimalik vormida taljet või kõhtu lamedamaks, salendada reisi ja puusajoont ning “tõsta” rindu ja tuharaid,” soovitab Ülla Sarapuu.
Korrigeerivat pesu valides on väga oluline enne ostu seda selga proovida. “Kuna meie kehad on väga erinevate proportsioonidega, tasub proovida erinevaid mudeleid, et leida endale see õige. Ka suuruse valikul saab otsustavaks siiski konkreetse mudeli proovimine. Et veenduda pesu ideaalses istuvuses, tasub proovikabiinis istuda, kummardada, pisut liikuda,” jätkab ta.

Change'i string-lõikega korsetipüksid aitavad taljet vormida.

Kuidas valida õlapaelteta rinnahoidjat?

Nagu ka vormiva pesu puhul, tuleks õlapaelteta rinnahoidjaid enne ostu kindlasti proovida. Oluline on, et rinnahidja vöö oleks piisavalt tihkelt ümber keha ja korvisuurus õigesti valitud. “Liiga suure korviga jääb rinnahoidja korviosa ülemine äär rinnast eemale hoidma, liiga väikse korvi puhul aga inetult pitsitama. Kõikidel stay up-tüüpi mudelitel on tavalisest laiem vööosa ja nii ülemises kui alumises ääres silikoonriba, mis takistab rinnahoidja allavajumist. Nii on võimalik ka suurema büsti puhul kanda paljaid õlgu nõudvaid tualette,” jätkab Ülla Sarapuu.

Change'i nude-toonis õlapaelteta rinnahoidja jääb läbipaistva rõiva all alati märkamatuks.

Proovi kleebitavat rinnahoidjat

Eriti avatud dekolteega kleitide puhul on nii Change'i kui ka Women'Secreti tootevalikus hulgaliselt nibukaitseid (mida saab paigutada ka õhukestesse rinnahoidjatesse) ja kleebitavaid rinnahoidjaid.
“Kleebitavat silikoonrinnahoidjat võib tegelikult kanda mistahes riietega. See kleepub keha külge tänu seesmisele kleepuvale kihile ja rinnahoidjat saab kanda vähemalt 100 korda. Selline rinnahoidja sobib pigem A- ja B-korvi kandjatele,” ütleb Edith Silm, lisades, et kauplustes on näidised olemas – kui sa pole kindel, kas see ka sulle sobiks, küsi julgelt klienditeenindajalt näidiseid proovida.
“Kleebitav rinnahoidja tuleb alati panna puhtale, ilma kreemi- või seebijääkideta nahale. Peale kandmist sooja veega ära pesta ja korralikult kuivada lasta ning kile uuesti peale panna,” lõpetab Ülla Sarapuu.