Mullid, õlid ja soolad

Alustame otsast pihta. Õige vanni lahutamatu osa on korralik kogus aromaatset vahtu. Mõnus tsitruselõhnaline vaht, mis saarekestena vee pinnal hõljub, võib ühe hetkega sind üürikorteri vannitoast, kus teisel pool ust on korterikaaslane ja tema ametlikult sissekirjutamata poiss-sõber, transportida Vahemereäärse linnakese kuuma päikese alla. Tegemist oleks küll mõttelise reisiga, kuid mobiiltelefoni võib siiski lennurežiimile panna ja nautida oma illusiooni seni, kuni mullid täielikult lahustuvad.

Vannivaht Oriflame, 6,59 €

Järgmine samm – õlid. Nende väikesed ja sageli keerulised pudelid võivad esialgu aukartust äratada, ning selle asemel, et sisu efektiivselt kasutada, muutume kramplikult kokkuhoidlikuks. Sellest ei ole aga mingit kasu. Vanniõli tuleb valada julgelt, nii et see nahka taastaks ja teeks selle siidjalt pehmeks. Tulemus on seda väärt!

Kui meeled on lõõgastatud, liigume edasi tervistparandavate soolade juurde. Epsomi sool ehk mõrusool on tõeline multitalent, mis vabastab lihased pingetest, leevendab krampe, aitab toota õnnehormoone ning leevendab ärritatust. Mis kõige parem, see loodusesesinev magneesiumsulfaat on saadaval apteegis.

Foto: Shutterstock

Totaalselt luksuslikust vanniskäigust on puudu veel viimased detailid! Janu kustutamiseks võiks käeulatuses olla tassike kuuma teed, pokaal veini või korralik klaasitäis vett. Kadestusväärse Instagrami kaadri jaoks võib klaasi sisse visata mõned sidruni või apelsiniviilud. Enne parajalt kuuma vanni sisse astumist võib kuiva kehaharjaga lümfiringet stimuleerida, alustades masseerimist jalgadest ja liikudes südame suunas. Mobiilis olev lemmik-playlist või raadiojaam mõjub eriti nõiduslikult, kui see ühendada ohutul kaugusel asuva bluetooth kõlariga. Ja lõpetuseks kanna hoolt selle eest, et vannist väljudes oleks käepärast piisav hulk lemmiksariaali osasid ülejäänud õhtu sisustamiseks.

Allikas: The Coveteur