Alusta outfit'i koostamist mustadest pükstest või sukkadest ja lisa värve kihiliselt. Punane ja beež on head mantli- või pisidetailide värvid, mis suurepäraselt mustaga sobivad. Selline värvikombinatsioon lisab muidu raskepärasele komplektile kergust.

Kombineeri

Talv on ideaalne aeg tekstuuridega mängimiseks. Ziourova hetke lemmik-look on kunstkarusnahaga lendurijakk ja villane tartan-seelik. Kusjuures, tekstuurid võiksid kuuluda ühte värviperekonda. Kombineeri julgelt näiteks mets-, kalliskivirohelist ja öösinist.

Jäta hõlmad lahti

Kui väljas ei ole just sajandi kõige külmem päev, soovitab Ziourova jätta mantlihõlmad lahti. Mantli alt välja piiluvad riided lisavad komplektile värvi, detaile ja tõstavad su stiilitaset.

Kahe jalaga kindlalt maas

Mahuka ülerõiva tasakaalustamiseks eelistab Ziourova kanda paksude lamedate taldadega saapaid. Kui kontsadeta päev on sinu jaoks ebaõnnestumine, siis vali jäme konts. See on hetke kuumim jalanõutrend, mis on juhtumisi ka praktiline. Seda ei juhtu just sageli, niiet naudi!

Foto: Scanpix. Marc Jacobs

Kaitse oma silmi

Kui väljas parasjagu ei saja, kannab Ziourova alati suuri päikeseprille. Need kaitsevad silmi ereda lume ja päikese eest ning lisavad igale outfit'ile korralikult glamuuri.

Allikas: Allure