"Kui toit pulmalaual pole maitsev, unustatakse see kiiresti ära. Aga pildid, näed sa neil siis välja vaimustav või õudne, jäävad alatiseks." Seepärast usub näitlejatar, et oma väljanägemisse panustamine sel olulisel päeval pingutusi väärt.

Mida ta pruutidele soovitab? "Oluline on ettevalmistus. Siis saad pulmapäeva nautida. Ma ei taha, et see päev saabuks ja ma hulluks läheksin."

Oma pulmapäeva soengu- ja meigidetailidesse Sofia Vergara telesaates siiski ei laskunud, kuid võib oletada, et tema juuksed jäävad lahtiselt, suurte lokkidena lendlema ja silmad meigitakse suitsuseks - on ju need kaks justkui tema kaubamärgid.

"Mulle meeldib meikimine ja meigivahendid. Ma armastan kõike seda, mis paneb mind tundma justkui teeksin midagi, mis vananemist edasi lükkab," ütles Vergara.

Talle meeldivad erinevad nahka elustavad maskid ning kui ta saaks kasutada vaid ühte meigitoodet, oleks see CoverGirl LashBlast Volume Mascara, mida saab häda korral ka linerina kasutada. Siinkohal ei saa mainimata jätta, et Vergara on selle toote eestkõneleja.

Pärast niisuguste avalduste lugemist ei jää muud üle, kui oodata, milline Sofia Vergara oma pulmapäeval välja näeb...