Kõrge värvliga maani ulatuvad püksid, mille sääred laiad, on saanud Meghani põhilisteks lemmikuteks. Elegantsust lisavad näiteks pärlitega nööbikesed.

2. Põneva detaili ja terava ninaga kontsakongad


Olles brändide nagu Aquazzura, Manolo Blahnik ja Stuart Weitzman fänn, hoiab Meghan kaugemale lihtsatest kontsakingadest ning kannab pigem terava ninaga kingi, millele lisatud mõni pilkupüüdev ja huvitav detail.

3. Pika rihmaga väike käekott


Keskmise suurusega ja risti üle keha kantavad kotid on saanud Meghani stiili sünonüümiks. Naine eelistab pigem praktilisi kotte. Šoti aksessuaaride bränd Strathberry on saanud tema suureks lemmikuks nii, et teistel moegurudel raske tema soositud kotte soetada - brändi kotid pidevalt läbi müüdud.

4. Mustad sigarett-püksid


Meghan pani kõiki moegurusid ahhetama, kandes Alexander McQueeni ülikonda valge pluusikesega. Naise sirge lõikega plahkluid paljastavad püksid kasvatasid Lysti andmeil internetis 40 protsenti mustade pükste otsingut. Lisaks eelistab naine musti pükse kanda päevaste kleitide asemel. Mugav, kas pole?

5. Vöötatud mantel


Tulevase kuningliku pere liikme seljas on vöötatud mantleid tihti näha. Meghani seljas on näha olnud nii musta Stella McCartneylt kui kui kaamelikarva Sentaler'i. Kõige ikoonilisem tema mantlitest on aaga The Line'i valge, mida naine kandis kihluse väljakuulutamisel.

6. Laia kaelusega pintsak


See laia kaelusega ruuduline Theory pintsaks on tõeliselt moekas ning toob esile naise kauni kaelajoone. Sellest kaunist jakist on saadaval vaid veel must versioon.

Allikas: Who What Wear