“Ma koorin nägu regulaarselt. Olen mõistnud, et see on minu nahahooldusrutiini kõige tähtsam osa. Kasutan leebet näokoorijat umbes kaks korda nädalas.”

“Kui olen kogu päeva jooksul kandnud tugevat meiki, pesen õhtul nägu kaks korda näopuhastusvahuga. Nii teen kindlaks, et mu näolt on maha tulnud viimnegi kui meigijääk.”

“Avastasin enda jaoks isepruunistavad näomaskid. Nüüdseks olen neist täielikus sõltuvuses! Need annavad mulle lisaenesekindlust – eriti moepildistamistel ja lavalaudadel.”

“Ma ei pesnud varem kunagi oma nägu enne magamaminekut. Nüüd olen seda harjumust aga üha enam murdmas. Hoian üht meigieemaldusvahendit ja puhastavaid salvrätikuid oma öökapil. Võin lihtsalt pikali visata ja näo ära puhastada – imeline!”

“Mulle meeldib segada tavalise näokreemiga veidi õli baasil seerumit. Eriti hästi töötab see talvel, mil mu nahk muutub ülikuivaks. Otsin alati uusi viise, kuidas seda tõhusalt niisutada.”

“Kuna reisin pidevalt fotosessioonide ja moeetenduse vahel, meeldib mulle end igal ajahetkel värskena tunda. Annan endast parima, et igal õhtul korralikult nägu pesta. Samuti kasutan paksema koostisega silmakreemi. Niisutav toode aitab ennetada kortse ja turses silmaaluseid.”

“Minu meigikunstnik rääkis juba ammu elektrilistest näopuhastusharjadest. Lõpuks soetasin ühe ka endale ja olen müüdud! See muudab mu naha ülipuhtaks ja masseerib mõnusalt. Olen märganud, et mu nahk on silmnähtavalt paremaks muutunud.”

“Minu tähtsaim ilulemmik on päikesekaitsefaktoriga näokreem. Hakkan seda kasutama kohe, kui ilmad soojemaks lähevad – kannan kreemi igal hommikul meigi alla.”

Allikas: Harper's Bazaar

Fotod: Scanpix