Foto: Vida Press

Ka Cindy Crawfordi vanem laps, poeg Presley Gerber teeb uhket modellikarjääri, olles osalenud nii Calvin Kleini kampaanias kui kõndinud Moschino ja Dolce & Gabbana moeetendustel.

Foto: Vida Press

Jude Law 20-aastane poeg Rafferty Law on osalenud juba mitme tuntud moemaja etendustes, näiteks Dolce & Gabbana omas, näidates nende 2016.aasta sügis-talvist meestemoodi.

Foto: Vida Press

Pamela Andersoni ja Tommy Lee 19-aastane poeg Dylan Jagger Lee on kaunistanud ajakirja Nylon moeseeriat ning osalenud mitme tuntud brändi moeetendustes.

Foto: Vida Press

Kuigi Will ja Jada Pinkett Smithi 19-aastane poeg Jaden Smith pole veel kindla modelliagentuuriga käsi löönud, on teda juba nimetatud Louis Vuittoni reklaamnäoks.

Foto: Vida Press

Jadeni 16-aastane õde Willow Smith kuulub nii modelliagentuuri IMG ridadesse kui on olnud Karl Lagerfeldi kampaanianäoks.

Foto: Vida Press

Daniel Day-Lewise 22-aastane poeg Gabriel-Kane Day-Lewis on osalenud nii Teen Vogue'i, Briti Vogue'i kui paljude teiste ajakirjade moeseeriates.

Foto: Vida Press

Pierce Brosnani 20-aastane poeg Dylan Brosnan on osalenud nii Burberry Prorsum kui Saint Laurenti kampaaniates. Lisaks teeb ta ka muusikat oma bändiga Raspberry Blonde.

Foto: Vida Press

Üks hetke kuulsamaid modelle, Gigi Hadid, tõusis esmakordselt kuulsuse staatusesse siis, kui tema ema Yolanda Hadid osales aastaid tagasi tõsielusarjas "Real Housewives".

Foto: Vida Press

Gigi noorem õde Bella Hadid on samuti tegemas uhket modellikarjääri, alates ajakirjade Elle ja Allure esikaantest kuni Calvin Kleini kampaaniateni.

Foto: Vida Press

Hadidi perekonna noorim võsuke Anwar Hadid astub samuti õdede jälgedes, olles kaunistanud Teen Vogue'i kaant ning sõlminud lepingu IMG modelliagentuuriga.

Foto: Vida Press

Kui kogu sinu perekond on niivõrd kuulus ning sul on ehtne modelli välimus, siis ei ole just keeruline saada endale peadpööritav modellikarjäär nagu seda on teinud 21-aastane Kendall Jenner.

Foto: Vida Press

Ka 19-aastane Lottie Moss astub oma supermodellist õe Kate Mossi jälgedes, olles osalenud Calvin Kleini ja Pacsuni kampaaniates ning kaunistanud Briti Vogue'i esikaant.

Foto: Vida Press

28-aastane Riley Keough on Elvis Presley lapselaps, mis on kindlasti nii tema modelli- kui ka näitlejakarjäärile kasuks tulnud.

Foto: Vida Press

20-aastane Hailey Baldwin on näitleja Stephen Baldwini tütar, kes on osalenud juba mitmetes kampaaniates Guessile, Tommy Hilfigerile ja paljudele teistele ning teda peetakse samuti hetke üheks kuumimaks tippmodelliks.

Foto: Vida Press

Tänaseks juba supermodelli staatusesse jõudnud 29-aastane Dree Hemingway on näitlejanna Mariel Hemingway tütar. Tema vanavanaisa oli kirjanik Ernest Hemingway ning ta on osalenud paljudes kampaaniates, näiteks olnud Chloe parfüümi reklaamnägu.

Foto: Vida Press

Jerry Halli ja Mick Jaggeri 25-aastane tütar Georgia May Jagger on kiirelt jõudnud ühe hetke ihaldatuima modelli staatusesse.

Foto: Vida Press

24-aastane Tali Lennox on laulja ja laulukirjutaja Annie Lennoxi tütar, kes on tänaseks osalenud juba paljudes kampaaniates, näiteks Burberry omas ning poseerinud ka ajakirjale Vogue.

Foto: Vida Press

Sean Penni ja Robin Wrighti 26-aastane tütar Dylan Penn on poseerinud paljudele ajakirjadele, muuhulgas väljaannetele V, GQ, Elle.

Foto: Vida Press

Pearl Lowe ja Gavin Rossdale'i tütar, 28-aastane Daisy Lowe on hetkel üks tuntumaid Briti modelle ja seltskonnategelasi.

Foto: Vida Press

36-aastane Julia Restoin Roitfeld on Pariisi Vogue'i endise peatoimetaja Carine Roitfeldi tütar, kes tõenäoliselt just tänu sellele on tegelenud modellindusega kogu elu.

Foto: Vida Press

Näitlejanna Andie MacDowelli tütar, 22-aastane Margaret Qualley alustas kõigepealt baleriinina, enne kui hakkas tegelema modellinduse ning samuti näitlemisega.

Foto: Vida Press

Bändi Duran Duran laulja Simon Le Boni 27-aastane tütar Amber Le Bon on olnud nii mitmete rõivabrändide reklaamnäoks, osalenud moeseeriates kui olnud ka kosmeetikabrändi Smashbox kampaanianägu.

Foto: Vida Press

Pole mingisugune üllatus, et David ja Victoria Beckhami lastel on staarigeen. 14-aastane Romeo Beckham on vaatamata noorele eale juba olnud korduvalt Briti suurbrändi Burberry kampaanianäoks.

Foto: Vida Press

Kim Basingeri ja Alec Baldwini 21-aastane tütar Ireland Baldwin on juba aastaid kaunistanud mitmete tuntud ajakirjade moeseeriaid, ühe selliseks on näiteks ajakiri Paper.

Foto: Vida Press

Tuntud näitleja 23-aastane poeg Patrick Schwarzenegger tegi oma modellidebüüdi 2014.aastal Tom Fordi kampaanias ning on pärast seda osalenud paljudel moenädalatel.

Foto: Vida Press

Miljardärist ärimehe Peter Branti ja supermodell Stephanie Seymouri 23-aastane poeg Peter Brant II teeb peadpööritavat modellikarjääri, olles näiteks osalenud Givenchy kampaanias.

Allikas: Fashionista