Sall on tõeline salarelv! Lisa üks sall oma päevase kleidi juurde, kinnita see vööga ning õhtuseks ürituseks sobilik riietus ongi olemas!

Selle suve trendikaim püksilõige on just selline - nopi inspiratsiooni Olivia riietusest ning loo kerge vaevaga endalegi põnev ja stiilne outfit!

Pärlid on alati moes! Leia enda stiiliga sobituv pärlikee, mis riietuse koheselt elegantseks muudab.

Triibud toimivad imehästi ka siis, kui neid omavahel kombineerida. Muu hulgas lisavad vertikaalsed triibud sinu siluetile pikkust, nii et nendega tasub kindlasti katsetada!

Kleidile lisab iseloomu piha ümber sätitud vöö - selle abil saad kleidile hoopis uue vormi anda ning riietuse veelgi huvitavamaks muuta!

Kõik on kinni detailides - kui kannad klassikalist mantlid, kleiti või pükskostüümi, lisa sellele efekti põnevate aksessuaaridega!

Teksamaterjal on alati kindel valik. Kombineeri teksajakki, -pluusi või -pükse kõigega, sest pole olemas eset, millega see materjal kokku ei sobiks!

Ka lihtne ja tagasihoidlik riietus võib olla stiilne - leia outfiti juurde üks võtmeese (näiteks jakk) ning sobita ülejäänud rõivad vastavalt sellele. Olulisel kohal on ka hästi valitud aksessuaarid - Olivia riietuse juures mängivad tähtsat rolli ka päikeseprillid ning isegi see roheline Rimowa reisikohver.

Fotod: Scanpix, Polhem