Siin on aga mõned nipid, kuidas nabapluusi kanda:

- Tee kindlaks, et valitud nabapluus sinu figuuriga sobib. Kui soovid oma figuuri vormis hoida, siis aitavad sul seda teha näiteks avokaado, porgandid, vesi ja muidugi ka trenn.

- Vali endale sobilikus pikkuses nabapluus - variante on palju! Kui sa ei tunne end väga lühikese topiga mugavalt, siis võid ju alustada ka sellisega, mis on tavapikkuses pluusist vaid veidi lühem.

- Hõljuvast ja liiga kergest kangast nabapluus võib üldmulje lohakaks muuta. Vali pigem selline topp, mis on kas kõvemast kangast või konkreetsema lõikega.

- Jäta endale hingamisruumi - nabapluus ei pea ilmtingimata nii ümber olema, et selles üldse hingata ei saaks. Lisaks ei pea sa vabamalt istuvat nabapluusi kandes kõhuvoldikeste pärast liialt muretsema!

- Arvesta, et nabapluusi kandmine tõmbab kõikide pilgud just sinu kõhule. Seega hoolitse selle eest, et see ka kaunis välja näeks: niisuta seda, lisa veid sädelust ning vaata, et sa oma kõhtu isepruunistava kreemiga teistest kehapiirkondadest liiga palju pruunimaks ei muudaks!

- Kui paned selga nabapluusi, siis kata dekoltee pigem kinni - liiga palju võib olla liiga palju!

- Seisa ja istu sirgelt, hoia oma õlgu taga ning jälgi oma rühti, sest nii ei teki kõhule inetuid volte.

- Hoia meeles, et nabapluusi kandmiseks ei ole tarvis Gwen Stefani kõhulihaseid. Samamoodi ei ole nabapluusi kandmise nimel tarvis end näljutada ega aasta aega korsetti kanda, sest lõppude lõpuks pead sa ju ikkagi ka sööma ja hingama. Tee endale hoopis selgeks, et milline nendest pluusidest sulle täpselt sobida võiks ning kanna seda julgelt ja enesekindlalt!