Foto: Vida Press

Olivier Rousteing võib küll moemajas Balmain disainida kulla, uhkete tikandite ja pärlitega kaunistatud rõivaid, mida armastavad kogu Kardashian-Jenneri suguvõsa ning paljud teised tippstaarid, kuid isiklikus riietuses on sära ja sädelus Olivieri jaoks piirdunud enamasti vaid kuldsete nööpidega. Kogu ülejäänud riietuses eelistab ta musta. Kui sul on aga sellised põsesarnad, siis kas peakski veel riietusele tähelepanu pöörama?

Fotod: Vida Press

Moeteadlik publik on kursis, et Carolina Herrera on alati (tõepoolest, alati) jäänud moeüritustel kindlaks klassikalisele valgele pluusile ja A-lõikelisele mustale seelikule, mille paneb paari terava ninaga kingadega. Ajatu ja šikk klassika!

Fotod: Vida Press

Teda kutsutakse vahel isegi „Mustaks Poeediks“ – Yohji Yamamoto on tuntud oma avangardilike disainide poolest ning ta jääb ka erariietuses oma lemmiktoonile truuks. „Must on samal ajal mõõdukas ja arrogantne,“ on mees öelnud aastal 2000. „See on laisk ja lihtne, kuid samal ajal müstiline. Üle kõige ütleb must: mina ei tüüta sind – sina ei tüüta mind!“

Fotod: Vida Press, Scanpix

Paratamatult tekib mõte: kas Prabal Gurung kannab alati valge t-särgi ja teksade kombot, et rõhutada oma treenitud käsi? Kas ta tahab uhkeid kõrgmoedisaine higiplekkidest säästa, kui pärast oma etendusi lavale jookseb? Kas tema isikliku stiili inspiratsiooniallikaks on olnud Marlon Brando? Neile küsimustele ei pruugi me kunagi vastuseid saada.

Fotod: Scanpix

Vera Wang võib küll mängida tekstuuride ja stiilidega, kuid on teatud omadused, millest ta ei loobu: pealaest jalatallani mustas riietumine, ülikõrged kontsad, lühikesed käised ja pikad kihid. Naine teab, mis talle meeldib!

Fotod: Vida Press

Endisel moemaja Lanvin loomingulisel juhil nimega Alber Elbaz juba on selline välimus, mis võiks inspireerida mõne uue animatsioonifilmi tegelast. Tema signatuuriks kujunenud must mantel ja mõni lõbus lips või muu aksessuaar, mille ta aeg-ajalt komplektile lisab on tõeliselt stiilne.

Fotod: Vida Press

Riccardo Tisci ainulaadne käekiri lisas Givenchy omasele stiilile romantikat ja veidi gootistiilis tundlikkust, kuid mehe isiklik stiil on lihtne ja modernne. Kindlasti ei nõua selle komplekti kokkupanek temalt suurt pingutust, kui välja arvata veatult puhtad valged tennised.

Fotod: Vida Press

Kõige veidram asi Karl Lagerfeldi signatuurvälimuse juures on see, et see näib kui ainulaadne, eriline ja vaid temale sobiv, aga tegelikkuses on tegemist lihtsalt musta ülikonna ja päikeseprillidega. Kuid detailid nagu kindad, lips, sädelevad aksessuaarid ja kõrge kaelus on need, mis teevad komplekti tõeliselt Lagerfeldilikuks.

Fotod: Vida Press

Tom Ford on mees, kes tõenäoliselt ei oma ühtki paari dressipükse. Ta kannab alati põhimõtteliselt samasugust perfekset ülikonda, mis on igal avalikul üritusel lihtsalt mõne detaili poolest muudetud. Teda on ülikonnaga nähtud isegi lennujaamas! Tom Fordi täiuslikkusele pühendumine on peaaegu miski, mille üle võiks nalja teha, kui ei oleks teada-tuntud ja armastatud tema meisterlikkus ning edu moekunstniku ja ka filmiloojana.

Fotod: Scanpix

Alexander Wang on moeringkondades tuntud kui parim peokorraldaja ja ta teab, kuidas muuta ka oma moeetendused lõbusaks. Seda ilma, et ta ise midagi isegi pooltki silmapaistvat kannaks. Wangi puhul loob must aga vaikse ja müstilise asemel justkui iseenesest ülienergilise mulje.

Allikas: Fashionista