Ieva Kupce on nappidel seltskonnafotodel figureerides jäänud silma pigem lihtsa ja elegantse stiili austajana. Millist kleiti võiks tulevane Eesti esileedi pulmapäeval eelistada? “Arvan, et Ieval on küllaltki minimalislik pruutkleit, mis toob välja ta ilusa figuuri. Samuti tundub mulle, et ta eelistaks pigem ka taaskasutust ehk kleit võiks olla midagi sellist, mida saaks targalt kombineerides ka edaspidi kasutada,” ütleb Maarja. “Väga ilus oleks maani vabalt langev kleit, mis on pehmes elevandiluu toonis. Tal on ka väga ilusad naiselikud õlad ning käed – neid võiks pigem esile tuua.”


Ieva Kupce ja Toomas Hendrik Ilves. Foto: Andres Putting

Aksessuaaride osas soovitab ta pruudil teha pigem tagasihoidlikumaid valikuid, kuid valida siiski midagi, mis lisaks välimusele sära. “Loorid aga nõuavad juba suursugusemat kleiti. Või on ka variant minna natuke teistsugusemat teed ning kasutada loorina väikest silmadeni ulatuvat tüllloorikest, mis on kinnitatud peaehte külge (a’la 50ndad). See variant sobiks minimalistliku kleidi juurde imehästi.”

Pinge ja tähelepanu, mis tulevasele Eesti esipaarile laupäeval osaks saab, on meeletu. Mida soovitab stilist Ieva Kupcele selleks päevaks? “Kui oled pöördunud professionaalide poole, siis pole vaja muretseda, nemad arvestavad sinu soovide ja üldise esteetikaga. Kindasti leidub neid, kellele Ieva kleit meeldib ja kindlasti on ka neid, kellele üldse ei meeldi. Usalda iseend ja mine välja selle peale, milles end ise hästi tunned. Lõppude lõpuks on see sinu päev,” lõpetab Maarja.

Toomas Hendrik Ilvese ja Ieva Kupce laulatatakse 2. jaanuaril.