Kolm pesuhitti

Suurimaks trendiks on pesuvallas endiselt pits. “Mõnel juhul on see saavutanud täiesti uued mastaabid – leidub pitsist pikki pesupükse ja särgikesi. Läbipaistvaid pits-look'e oleme moelavadel ka rõivaste osas näinud juba viimased neli aastat ja ka sel sügisel domineerivad need endiselt,” ütleb Soozie. Paljud pitsrinnahoidjad on kui loodud ka riiete alt välja paistma, pakkudes rõivastusele sügavat ja seksikat lisa.

Pits on üks pesuhooaja favoriite – kanna kas väikese vihjena või sukeldu sellesse üleni.

Siiski, viimase aasta jooksul on toimunud suur muutus mugavama ja sportlikuma pesu suunas ning pitsile on tekkinud oluline konkurent – sportlikud disainid ja materjalid. Soozie usub, et selle taga peitub üldine sportlike trendide üha kasvav populaarsus. “Naised kannavad ka igapäevaselt spordirinnahoidjaid, kuna selline on tänapäeva mood, seega ka pesu materjalid, disain ja istuvus peavad olema vastavad.”

Värvikat ja detailirohket spordirinnahoidjat võib kanda nii spordisaalis kui ka iseseisva trendirõivana.

Kolmanda trendina toob ta välja rinnahoidjatüübi, millelt on eemaldatud paksud “padjakesed”, kuid mis pakub siiski rinnale ka diskreetset toestust. “Naised on kaua kandnud push-up-stiilis ja paksude “padjakestega” rinnahoidjaid, ja see trend on loodud seega neile, kes eelistavad loomulikumat ja kergemat tunnet. Kui see trend paar aastat tagasi tuli, siis puudus rinnahoidja sees igasugune toestus, kuid nüüd on taastatud väike padjaosa, mis võimaldab rinnahoidjat ka näiteks T-särgiga kanda.”

90nda sünnipäeva rinnahoidja, mis on valmistatud esimese Marks & Spenceri rinnahoidja auks – Inglismaal jõudis see müügile aastal 1926. See mudel on disainitud 1972. aasta superhiti järgi, mis müüs üle miljoni eksemplari.