1. Meeste garderoobist laenatud särk
Õrnalt lohvakas valge triiksärk, mis oleks just nagu meeste garderoobist laenatud, sobib kandmiseks nii tööl, vabal ajal kui ka õhtusel üritusel. Kombineeri seda teksade, viigipükste või seelikuga - tulemus on alati stiilne! Riietuse võid põnevaks muuta nii erinevate ehete kui ka aksessuaaridega.

Särk 52.- topshop.com


Foto: Topshop

2. Üks mustriline kleit
Sul võiks garderoobis rippuda vähemalt üks kleit, mida kandes võid alati kindel olla, et hea välja näed ja end seega ka hästi tunned. See ei pea ilmtingimata just väike must kleit olema - leia hoopis mõni lõbus muster, mis sind kunagi alt ei vea ning mida igas olukorras usaldada võid.

Kleit 49.95 Zara


Foto: Zara

3. Hästi istuv bleiser või efektne jakk
Ese, millele igas olukorras kindel saab olla, on kas hästi istuv pintsak või lihtsalt üks ilus ning efektne jakk. Kõige parem osa selle juures? Bleiserjakk sobib teksade ja T-särgiga täpselt sama hästi nagu ametliku rõivastusegagi!

Bleiserjakk 20.95 forever21.com


Foto: Forever21

Jakk 28.- forever21.com


Foto: Forever 21

4. Statement-seelik
Efektne ning sulle sobivas pikkuses seelik on alati hea ja kindel valik! Kombineeri seda lisaks triiksärgile ka tavalise T-särgi, sviitri või mõne kudumiga ning proovi sinna alla nii kontsakingi kui madalaid jalanõusid!

Seelik 47.94 River Island, asos.com


Foto: ASOS

Seelik 59.95 Lindex


Foto: Lindex

5. Nahkjakk
Biker-stiilis nahkjakk on igati stiilne valik ja seda saab kanda pea kõigega! Kui õhtu on jahe, viska kleidi peale just selline jakk ning põnev ja trendikas outfit ongi olemas.

Nahkakk 199.- Zara


Foto: Zara

6. Perfektselt istuvad püksid
Soeta endale üks püksipaar, millele alati kindel saad olla. Vaata, et need sulle hästi istuksid, su kehakumerusi kaunistaksid ning et neid saaks kanda nii kontsade, madalate kingade kui ka saabastega.

Püksid 54.79 asos.com


Foto: ASOS

7. Lihtne ja alati trendikas vest
Ese, mida taaskord kõigega kombineerida saab, on vest. Mida pikem on vest, seda põnevamalt saab teda riietuse juurde sobitada! Kombineeri seda nii erinevates värvides kui ka toon-toonis riietega ning stiilne tulemus on garanteeritud!

Vest 89.- topshop.com


Foto: Topshop