Aldo Järvsoo inspiratsiooniks kollektsiooni loomisel oli virmaliste lummav vaatemäng ja suveöise tähistaeva disko. Publikuni jõudsid kumavad pastelltoonid, efektsed littermustrites kleidid, kostüümid ja mantlid ning justkui sama kollektsiooni õhkõrn vari – puhtad valged. Eriliselt nõidusliku mulje lõid futuristlikud kollektsiooni toonidega sobitatud prillid.

Ketlin Bachmann oli lasknud virmalistel end kanda lummavatesse kaleidoskoopilistesse mustrimängudesse, mis teevad iga disaini ja selle kandja kordumatuks. Tema pikad pidulikud kleidid ahvatlesid publikut kõigis kaleidoskoobitoonides. Materjalidest kohtas kollektsioonis siidi, võrku ja pimestavalt helkivaid litreid.

Riina Põldroosi kevadsuviselt õhkõrnadest siidkleitidest kumas 30-ndate naiselikku glamuuri ja Art Deco vaimu. Virmalistena voogavad ja lendlevad materjalid, pehmelt pastelne värvigamma, pikad siidiga kaetud nööbiread ja efektsed origamimotiivid on vaid mõned tema kollektsiooni iseloomustavatest märksõnadest. Esmakordselt olid Riina kollektsiooni lisandunud käsitsi valmistatud nahast käekotid, mis väikeste ja glamuursetena sobivad ideaalselt kleite täiendama.

Milline nendest kollektsioonidest on sinu lemmik?