Kas üks elegantne satsike kleidi varrukal või siis tuhandeid kõikjal üle kleidi – esmapilgul tütarlapselik element võib tervele komplektile hoopis uue, kõrgmoeliku puudutuse anda. Satse leidus pea kõikidel moenädalal esitletud kollektsioonidel, vaata galeriist meie lemmikuid.

Kirevad mustrid

Spetsiaalsest Iris Janvieri moemajale loodud merikapsamustrist Eesti kunstiklassikani – nägime kõike! Igakevadist lemmikut lillemustrit kohtas samuti, nii 3D-tikandi kui printmustri kujul.

Vormikatsetused

Gomeetrilistest, otsekui joonlauaga mõõdetud vormidest kuni endiselt trendika oversized-lõikeni… Mida põnevam, seda parem!


Puhas valge

Pruudid, silmad siia! Moenädala raames jõudis lavale mitmeid kollektsioone, mille fookuses olid just pruutkleidid. Valget võivad muidugi kanda aga ka teised – eriti ilus on see suvel, kui päike on kergelt keha paitanud...

Punase vaiba favoriidid

Oleks meil vaid rohkem üritusi, mis nõuaksid punase vaiba stiilis riietumist! Need kaunid õhtukleidid kaunistaksid igat maailma meelelahutustööstuse tippsündmust...

Tähelepanu aksessuaaridele

Stilistika ja aksessuaaride tähtsusel ei hakka me peatuma, kuid on selge, et aksessuaaridest sõltub kogu komplekti (ja kollektsiooni) üldmulje. Selle kevade lemmikud on spordisokid, põlvikud, kontrastsed sukad ja muidugi Eesti ehted.

“Mööbliriie”

See maailmas juba mitmendat hooaega suur trend on nüüd ka meile jõudnud – ja seda interpreteeriti tõeliselt põnevalt.

Pärisinimesed moelaval

Oleme ka varem näinud modellidena kuulsaid naisi, kuid seekordsel moenädalal nägime moelaval nii last, soliidses eas härrasmeest kui tuntud tegijaid. Kuigi meil oli äärmiselt tore näha laval ka noori uusi modelle, tegi ka “pärisinimeste” nägemine meele rõõmsaks. Mood on kõigile.